GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

Anamaria Prodan, transformare radicală! Cum arată acum: „Am dat jos 12kg, așa îmi rezolv problemele”

Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme în ultima perioadă +49   FOTO
Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme în ultima perioadă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 13:20 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 17:11

Anamaria Prodan (48 de ani) a dezvăluit astăzi, în exclusivitate pentru GSP Live, că a trecut printr-o transformare radicală de înfățișare. 

Chiar în perioada în care tabloidele au scris intens despre un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan mărturisește că a slăbit nu mai puțin de 12 kilograme. Totuși, ea pune acest lucru pe seama faptului că a mers la sală. 

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”
SCANDAL
Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Anamaria Prodan, transformare șocantă: „Am slăbit 12 kilograme”

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

Cum arata înainte Anamaria Prodan și cum arată acum

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii” 

Anamaria Prodan a intervenit astăzi la GSP Live și a explicat cum au apărut zvonurile presupusului divorț dintre ea și soțul Laurențiu Reghecampf.

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. 

Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen - să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste”, a mai spus Anamaria Prodan, într-un dialog purtat cu moderatorul Costin Ștucan.

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan:

EXCLUSIV Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

EXCLUSIV Anamaria Prodan recunoaște că Reghecampf e în declin: „E adevărat! E pe o pantă descendentă”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează