GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

foto Poza cu Anamaria Prodan care l-a deranjat pe șeicul lui Reghecampf: „Pentru noi acela e un simbol, să nu mai facă fotografii de genul ăsta!”

Poza cu Anamaria Prodan care l-a deranjat pe șeicul lui Reghecampf: „Pentru noi e un simbol, să nu mai facă fotografii de genul ăsta!” +49   FOTO
Poza cu Anamaria Prodan care l-a deranjat pe șeicul lui Reghecampf: „Pentru noi e un simbol, să nu mai facă fotografii de genul ăsta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 20:25 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 15:27

Laurențiu Reghecampf a povestit un episod petrecut pe când antrena în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Conducătorul clubului i-a atras atenția cu privire la comportamentul soției sale, Anamaria Prodan.

Reghecampf: „M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea”

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: „Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta”. 

I-am spus. Anamaria a răspuns: „Ce treabă are cu contul meu, e privat”. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. 

M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea. 

+45 FOTO

Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa? Și Bebe de multe ori îi spunea „Mama, nu e ok”. Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Aveam discuții între noi, cu copiii. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

+45 FOTO

Reghecampf explică un gest controversat: „M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică”

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan vara trecută, deși era deja într-o relație cu altă femeie și intenționa să se despartă de soția sa.

„M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar tot era pregătit când am venit eu. 

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”
RELAȚIE
„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

I-am zis Anei că nu e normal. „Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii... Nu simt lucrul ăsta”. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec.

Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ea și datorită mie a cunoscut foarte mulți fotbaliști. Ok, m-ai pus tu antrenor la Steaua, să spunem, deși nu e așa, poate să iasă Gigi să spună. Dar dacă nu aveam valoare... Ea jignește că vrea. O face intenționat.

Am tot respectul pentru omul Dan Alexa, dar nu am vorbit cu el pe tema asta (n.r. pumnul primit de la Anamaria Prodan). Doar cu Anamaria. Îmi pare rău că n-am luat decizia de atunci (n.r. să divorțeze). M-am gândit la Bebe, am pus alte lucruri în balanță. 

Indiferent ce face Anamaria, rămâne mama copilului meu, am avut multe lucruri de împărțit, nu mi-a fost rău, nu mi-a fost greu, aș minți. Nu pot vorbi urât despre ea.

Laurențiu Reghecampf

Pe Corina am cunoscut-o la o petrecere acum aproape 2 ani, doar am văzut-o de fapt, nu direct. Am încercat după aceea să iau legătura și s-o cunosc cu adevărat. La ce vorbește Anamaria, e foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă

Laurențiu Reghecampf

+45 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
314813702705546
Valeriu Seciu  •  21 Februarie 2022, 21:42

Ce fel de sot poti fi ca sa accepti ca nevasta da sa apara in permanenta in poze dezbracata ? Ce fel de femeie serioasa si mama poate fi aceea care apare tot timpul in poze dezbracata? Reghe a luat decizia corecta, cu toate ca prea tarziu; ar fi trebuit de mult sa o termine cu aceasta nimfomana increzuta si nerusinata.

117850983907825
Mircea Ordean  •  21 Februarie 2022, 16:23
Postat de Alexandru Chis pe 21 Februarie 2022, 10:11

Care este tehnoredactorul care accepta ca zi de zi sa apara in Gsp.ro fotografii ci Reghecampf si Ana-Maria in plina disputa pentru partaj? *** Chiar nu inteleg cei de aceasta revista ca o fotografie este imaginea intregului subiect supus dezbaterii publice?

"Care este tehnoredactorul care accepta ca zi de zi sa apara in Gsp.ro fotografii ci Reghecampf si Ana-Maria in plina disputa pentru partaj?" Foarte posibil, nu un asa-numit tehnoredactor decide ce poze sa intre, în ziar.

117850983907825
Mircea Ordean  •  21 Februarie 2022, 16:21

Ana Maria îmi pare sa fi rămas la stadiul la care voia sa își cucerească tatăl.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează