GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PODCAST

VIDEO Anamaria Prodan pleacă definitiv din România: „Totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Am obosit să trăiesc aici, casa mea e în Vegas”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 14:48 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 14:53

Anamaria Prodan (49 de ani) spune că, din cauza evenimentelor care i-au destrămat familia, a luat hotărârea de a pleca în viitorul apropiat din România. Momentul nu e departe, iar agentul de jucători a explicat care e raționamentul după care se ghidează în această decizie.

În cadrul podcastului găzduit de artistul Damian Drăghici, Anamaria Prodan a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor, unele care nu includ sub nicio formă România. Aceasta are de gând să se stabiliească fie în Las Vegas, fie în Abu Dhabi.

Anamaria Prodan pleacă definitiv din România: „Totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Casa mea e în Vegas”

„Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am. Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri. 

Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. - în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară. 

Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Damian Drăghici. 

Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener
DEZVĂLUIRI
Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener

Anamaria Prodan: „Nu că mi-am pierdut mințile, dar a fost superdificil să văd unde a căzut Laurențiu”

Impresara Anamaria Prodan spune că despărțirea de Laurențiu Reghecampf a fost un șoc foarte dificil de depășit.

„Să îmi pierd mințile e mult spus, fiindcă nu mi-am pierdut mințile niciodată. Dar am avut o perioadă superdificilă când am realizat unde a căzut Laurențiu. Și când stăteam cu copiii și ne uitam cumva așa (nr. se uită în jos) ... Se ducea din ce în ce mai jos și nu mai puteam să-l prindem. Și nu mai puteam să-l aducem acasă”, a explicat Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

FOTO Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan: "Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO „Ăsta e nebun? Îmi dă cu un milion de dolari în cap?” » Giovanni Becali, dezvăluiri despre fuga din România și un dialog cu tatăl lui Gigi Becali: „Legați-l și hai cu el la Spitalul 9!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
tricisport
tricisport  •  27 Aprilie 2022, 13:05

Sa te intorci cand iti trece ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

154085762372925
Nils Vig  •  26 Aprilie 2022, 21:03

Unde nu dă Dumnezeu ! Dar staţi liniştiţi, nu pleacă zdreanţa asta de-aici; în Vegas şi în Abu Dhabi n-o bagă nimeni în seamă , nu scrie niciun ziarist mort de foame despre ea cum fac ăştia pe la noi pt 100 de euro şi asta moare dacă nu se vorbeşte despre ea. Oricum, ducă-se învârtindu-se!

robotucigas
robotucigas  •  24 Aprilie 2022, 11:10

Cutremur mare în România. Pleacă ptodanca, doamne ce ne facem fără ea, adică ce se fac fotbaliști. Cine-i mai managerizează pe săraci băieți, cine le mai arată o țâță

Vezi toate comentariile (14)
Comentează