DIVERSE  ·  DECIZIE

Angela Merkel, ordin drastic în Germania » Numărul URIAȘ de stații de încărcare pentru mașinile electrice cerut până în 2030

Duminica, 03 Noiembrie

Cancelarul neamț Angela Merkel a anunțat că vrea ca Germania să aibă 1 milion de stații de încărcare pentru mașinile electrice. 

Oficialul Germaniei spune că vrea să ajungă la această cifră impresionantă până în 2030, scrie bursa.ro, citând Agerpres.  

În viitor, mobilitatea ar trebui să fie "respectuoasă faţă de mediu, flexibilă, echitabilă din punct de vedere financiar şi confortabilă", a declarat Merkel în intervenţia sa video săptămânală, difuzată duminică. 

Merkel va avea luni o întâlnire cu reprezentanții industriei auto unde va discuta despre promovarea modalității de transport în care nu sunt folosiți combustibili fosili. Germania vrea să se bazeze mai mult pe mașinile electrice și ar urma să dea subvenții mai mari pentru achiziționarea acestor autoturisme.

400 de stații electriceexistă în România, în prezentOMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (2)

Ionica Santau  •  04 Noiembrie 2019, 11:59

Dupa ce a distrus economia Germaniei, mai vine si cu aberatii de acest gen, pe care orice om normal nu le ia in serios.

Daniel Irimescu  •  04 Noiembrie 2019, 01:47

Am refuzat .Nu am Nici un chef sa pierd timp cu incararea bateriei !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1