DIVERSE  ·  CAMPION

Are nume cu lipici la trofee :D » Dan Petrescu a câștigat titlul de campion național la tăiat lemne!

Luni, 09 Septembrie

Dan Petrescu (34 de ani) poartă un nume cu lipici la trofee și a devenit din nou campion național la tăiat lemne, în urma competiției desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute la Zizin. 

Dan Petrescu a urcat pentru a cincea oară pe podium la campionatul național și va participa la Campionatul Mondial de la Praga, alături de David Balázsi (21 ani), Ionel Mariniță (31 ani) și Costel Pleș (37 ani), ceilalți membri ai echipei naționale de tăiat lemne.  

Competitorii au fost nevoiți să treacă prin următoarele probe: tăierea cu joagărul, tăierea orizontală, tăierea cu motoferăstrăul STIHL MS661, tăierea verticală, tăierea la înălţime și tăierea cu hot saw (super-motoferăstrăul). 

„Pe ansamblu, timpii și punctajele de anul acesta au fost peste anul trecut. Anul acesta am introdus și un sistem de bonificații financiare pentru atleții care își depășesc rezultatele față de anul trecut, pentru fiecare probă în parte. Și iată că unii sportivi, ca David Balázsi au reușit timpi mai buni la fiecare probă. Nivelul de motivare al echipei și performanțele obținute la naționale, ne determină să ne concentrăm anul acesta mai bine să obținem un loc între primele zece echipe la nivel mondial”, a spus Ioana Ghineț, coordonator STIHL Timbersports România.

VEZI ȘI:

Campioanele Europene de la tenis de masă au vorbit deschis: „Noi suntem chinezoaicele Europei!”O altă fetiță din Gura Șuții, la un pas să fie răpită! Mama fetei rupe tăcerea! 'Coborâse din mașină, unul dintre ei. Dacă a văzut că m-am dus repede după fetiță, celălalt i-a zis...'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Wuhan

Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 2

Farul Constanța - Ripensia Timisoara

Digi 1, Telekom 1, Look
20:00 Fotbal, Turcia

Beșiktaș Istanbul – Istanbul BB

Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Politehnica Iași

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 2
23:00 Fotbal, Portugalia

Sporting Lisabona – Famalicao

Look Plus
Program TV complet

Liga 1