DIVERSE  ·  CAMPION

Are nume cu lipici la trofee :D » Dan Petrescu a câștigat titlul de campion național la tăiat lemne!

Luni, 09 Septembrie 2019

Dan Petrescu (34 de ani) poartă un nume cu lipici la trofee și a devenit din nou campion național la tăiat lemne, în urma competiției desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute la Zizin. 

Dan Petrescu a urcat pentru a cincea oară pe podium la campionatul național și va participa la Campionatul Mondial de la Praga, alături de David Balázsi (21 ani), Ionel Mariniță (31 ani) și Costel Pleș (37 ani), ceilalți membri ai echipei naționale de tăiat lemne.  

Competitorii au fost nevoiți să treacă prin următoarele probe: tăierea cu joagărul, tăierea orizontală, tăierea cu motoferăstrăul STIHL MS661, tăierea verticală, tăierea la înălţime și tăierea cu hot saw (super-motoferăstrăul). 

„Pe ansamblu, timpii și punctajele de anul acesta au fost peste anul trecut. Anul acesta am introdus și un sistem de bonificații financiare pentru atleții care își depășesc rezultatele față de anul trecut, pentru fiecare probă în parte. Și iată că unii sportivi, ca David Balázsi au reușit timpi mai buni la fiecare probă. Nivelul de motivare al echipei și performanțele obținute la naționale, ne determină să ne concentrăm anul acesta mai bine să obținem un loc între primele zece echipe la nivel mondial”, a spus Ioana Ghineț, coordonator STIHL Timbersports România.

VEZI ȘI:

Campioanele Europene de la tenis de masă au vorbit deschis: „Noi suntem chinezoaicele Europei!”Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1