GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR

VIDEO Fostul jucător al FCSB-ului, accidentare groaznică la Survivor » Momente delicate în Republica Dominicană

Aristidis Soiledis s-a accidentat la Survivor Grecia
Aristidis Soiledis s-a accidentat la Survivor Grecia

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 10:33 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 11:11

Grecul Aristidis Soiledis (31 de ani), ultima oară la FCSB, nu și-a găsit echipă după plecarea din România, însă are parte de o experiență intensă la Survivor Grecia, show care se desfășoară tot în Republica Dominicană.

Aflat în echipa „Faimoșilor”, fostul fundaș stânga al FCSB-ului a suferit o accidentare urâtă pe 30 martie, în timp ce se afla pe traseu. Grecul a căzut urât în timpul unei probe și s-a lovit la mână stângă, având nevoie de intervenția medicilor.

Ceilalți concurenți s-au speriat, făcându-și imediat apariția pentru a-i acorda fotbalistului primul ajutor. 

Aristidis Soiledis, încurajat de iubită după accidentarea de la Survivor Grecia

„Însănătoșire grabnică, dragule! Îți cunosc puterea, sunt sigură că te vei întoarce mai repede și mai puternic ca niciodată! Toate gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine chiar dacă ești departe. Te iubesc! Vă mulțumesc din suflet pentru atât de multe mesaje!”, a scris pe Instagram Maria, iubita fostului fundaș stânga de la FCSB. 

Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB în mai 2021

În cei doi ani petrecuți la FCSB, Soiledis a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie un gol. Sezonul trecut, a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, pe poziția sa fiind preferat mai întâi Ionuț Panțîru, ulterior Risto Radunovic. În toată această perioadă, grecul a evoluat doar pentru formația secundă a roș-albaștrilor.

Aristidis Soiledis are în CV 13 selecții la echipa națională U21 a Greciei, precum și echipe importante din țara sa natală, precum Olympiakos și AEK Atena. La Botoșani, fundașul stânga a jucat 24 de meciuri, între iulie 2018 și august 2019.

VIDEO Grecul Aristidis Soiledis, moment viral, jonglează cu un sul de hârtie

Vezi și alte știri de actualitate: 

Cine s-ar fi dat la Zmărăndescu la Survivor: „Nu mi-am dat seama dacă glumește sau o spune serios”

FOTO Cât a putut să slăbească Cătălin Zmărăndescu în 10 săptămâni la Survivor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionutplural
ionutplural  •  01 Aprilie 2022, 11:38

Si domnul Dan ce zicea? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează