GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MADRID

Atacul rasist care a șocat Spania! 3 adolescente au jignit și scuipat un străin: „Fiu de curvă, în junglă nu sunt prezervative!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 18:42 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 20:14

Poliția Națională din Spania a reținut 3 tinere adolescente, care au fost înregistrate când atacau rasist un bărbat în metroul din Madrid, conform Marca.  

„Fiu de curvă” și „panchito (nr. poreclă denigratoare pentru cineva din America de Sud) de rahat” au fost câteva dintre insultele aruncate de fete, care după aceea l-au scuipat pe bărbat. I-au spus și că a fost un copil nedorit, fiindcă „în junglă nu sunt prezervative”. 

„E revoltător. În mijlocul unei pandemii, aceste acte oribile ar trebui pedepsite. Fete tinere care scuipă și atacă în metrou. La ce ajută toate măsurile de siguranță din sănătate, dacă se întâmpla asta”, a scris un utilizator pe twitter. Fetele au insultat și persoana care a înregistrat imaginile.

Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!

Ilie Năstase și noua lui soție și-au pus cea mai mare dorință: „Facem o a doua Halep”

„Și-a pus implanturi?!” » Imaginile cu cel mai sexy arbitru de la US Open au provocat dezbateri aprinse

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează