GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEMISIE

Bergodi a demisionat de la Rapid! Vine Rednic?

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Italianul Cristiano Bergodi a decis sa paraseasca banca tehnica a Rapidului. Demisia sa a fost lasata directorului general al gruparii giulestene, Constantin Zotta.

Mircea Rednic: "Copos mi-a inaintat o oferta, dar trebuie sa-si rezolve problemele mai intii"
Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat luni, pentru NewsIn, ca a primit o oferta de la George Copos pentru a prelua Rapidul, urmand ca pana miercuri sa inainteze un raspuns, conditia pusa pentru a accepta propunerea din Giulesti fiind asigurarea linistii la echipa...

Mircea Rednic: "Miercuri ii dau un raspuns lui Copos"
Mircea Rednic a declarat pentru rapidisti.ro ca a primit o oferta de la George Copos pentru a prelua Rapidul, dar ii va da raspunsul miercuri. "Puriul" a negat informatia conform careia ar fi vazut meciul dintre Rapid si Farul impreuna cu George Copos....

Zotta: "Poate am invatat din greselile pe care le-am facut cu Razvan"
Constantin Zotta nu crede ca Bergodi a fost “lucrat” de cineva de la club si afirma ca Bergodi a avut parte de tot sprijinul conducerii, lucru care nu s-a intimplat cu Razvan Lucescu: “E declaratia lui, trebuia sa vorbesca corect si cinstit in fata. Nu cred ca l-a lucrat nimeni de la Rapid! Il respect, am lucrat excelent cu el in ceea ce ma priveste am lucrat 100% corect cu el. ...

Cristiano Bergodi: "Am demisionat pentru ca m-a lucrat cineva din club"

Fostul antrenor al Rapidului, Cristiano Bergodi, a declarat luni, in exclusivitate pentru NewsIn, ca motivul pentru care a demisionat din functie il reprezinta faptul ca s-a simtit tradat de o persoana din cadrul clubului, facand referire directa la directorul general Constantin Zotta.

Constantin Zotta: "Chiar trebuie sa ne rugam inca o data la fiecare 15 minute? E a patra demisie!"
Constantin Zotta a vorbit si despre biletul de intoarcere al lui Bergodi, despre care comentase Renzo Rossi, spunind ca acel bilet fusese cumparat chiar de el cu 10 zile in urma. Zotta este de parere ca Rapid nu poate sta in tensiune si sa se roage toata lumea de Bergodi sa ramina: ...

Renzo Rossi: "Dupa meciul cu nemtii Cristiano a decis sa ramana"
Renzo Rossi, asistentul italianului Cristiano Bergodi, a dezvaluit cum au decurs lucrurile dupa meciul cu FC Nurnberg si care a fost atitudinea lui Bergodi in tot acest timp.Rossi afirma ca Bergodi stabilise un program pentru echipa, pusese la punct anumite detalii si in nici un caz nu se punea problema sa paraseasca Rapidul!

Renzo Rossi: "Cristiano m-a sunat si m-a intrebat: "Renzo, e adevarat ce se spune?"
Renzo Rossi a dezvaluit la Special ca a discutat cu prietenul sau, Cristiano Bergodi, iar acesta l-a intrebat daca este adevarat ce spune presa si oficialii Rapidului au anuntat ca si-ar fi dat demisia.

Renzo Rossi: "Cristiano are bilet de avion, urma sa se intoarca miercuri in Romania si sa conduca antrenamentul!"
soc la Rapid! Dupa ce in urma cu aproximativ o ora, la baza de pregatire de la Pro Rapid a avut o conferinta de presa prin care directorul general al giulestenilor a anuntat ca tehnicianul Cristiano Bergodi si-a dat demisia, asistentul italianului, Renzo Rossi, a facut o dezvaluire socanta! Rossi neaga ca antrenorul si-ar fi dat demisia, ba mai mult, spune ca Bergodi avea pregatit un bilet de avion prin care urma sa se intoarca in Romania miercuri....

Zotta: "Rednic e o solutie"
Constantin Zotta a declarat ca si Mircea Rednic e in carti pentru a prelua Rapidul: "Rednic e una dintre solutii, vrem sa gasim un antrenor cit mai repede. Va fi greu cu negocierile. Sint probleme care trebuie puse la punct in interesul echipei"

Zotta: "Ii multumim pentru tot"
Constantin Zotta i-a multumit la conferinta de presa lui Cristiano Bergodi pentru Supercupa cistigata si rezultatele pe care le-a avut cu giulestenii: "Ii multumim pentru tot ce a facut la Rapid. Sper ca perioada petrecuta in Giulesti sa fi fost placuta si pentru el si poate sa ne reintilnim pe viitor"

Zotta: "Am crezut ca l-am convins sa ramina"
Constantin Zotta a declarat ca nu a anuntat demisia lui Bergodi crezind ca italianul se va razgandi: "Am sperat ca se va razgindi, vineri toti credeam ca o sa ramina, ca am reusit sa-l intoarcem”


Costache: "Demisia a fost inaintata pe 6 octombrie"
La conferinta de presa a Rapidului ce a avut loc azi la ora 15:30, secretarul general al clubului, Cristian Costache, a venit cu demisia lui Cristiano Bergodi: "A fost inregistrata pe 6 octombrie 2007 si inaintata lui Constantin Zotta"

Contactat telefonic de NewsIn tehnicianul italian a declarat: "Nu pot spune nimic concret. Nu vreau sa vorbesc acum despre demisie. Sunt in Italia, nu stiu ce va fi"

Intra si voteaza pe cine vrei ca antrenor la Rapid pe bloGSPort.ro

Cifrele lui Bergodi la Rapid

COMENTEAZa PE BLOG

Ramii pe gsp.ro si rapidisti.ro pentru a afla detalii de la conferinta de presa

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează