GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BOGACIU ŞI-A RELUAT ACTIVITATEA

Bogaciu, la primul meci arbitrat după doi ani: n-a dat nici un "galben"

Bogaciu şi-a reluat astăzi activitatea de arbitru
Bogaciu şi-a reluat astăzi activitatea de arbitru

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 22:26

Aurelian Bogaciu (28 de ani) a condus astăzi o partidă din liga a 4-a, Chitila - Coresi 5-2, prima de cînd a fost trimis în judecată în dosarul "Penescu-CCA". "Centralul" a primit în octombrie 2010 acceptul instanţei de a reveni în arbitraj, mai puţin la nivelul Ligii 1.

Cei aproximativ 500 de spectatori care au luat loc în tribune l-au primit bine pe arbitrul acuzat că ar fi primit mită de la Cornel Penescu: "Oamenii s-au comportat civilizat, au apreciat evoluţia mea. N-am acordat nici un cartonaş", a declarat Bogaciu pentru GSP.

"Centralul" a adăugat: "Am aşteptam de mult să revin, m-am simţit bine şi din punct de vedere fizic. E un prim pas pentru revitalizarea carierei. Sper ca între timp să-mi dovedesc nevinovăţia în instanţă".

Ultimul joc arbitrat de Bogaciu, care s-a aflat pe lista FIFA în 2008 şi 2009, a fost Dinamo - Rapid 3-0, de pe 4 aprilie 2009. El are 33 de partide conduse în Liga 1.

16 zile a petrecut Bogaciu în arestul IPJ Argeş, între 29 aprilie - 14 mai 2009

Acuzat de luare de mită
Procesul în care Bogaciu este acuzat de luare de mită continuă la Ploieşti, următorul termen fiind pe 21 aprilie. Procurorii susţin că arbitrul ar fi încasat de la Cornel Penescu suma de 5.000 de dolari pentru a o favoriza pe FC Argeş în jocul cu U Craiova (1-1), din octombrie 2008. La acel meci, "centralul" a eliminat un jucător al piteştenilor şi a acordat un penalty pentru Ştiinţa.

A revenit şi Lică
Un alt personaj din lotul Penescu reactivat de o decizie a instanţei este Marcel Lică. Fostul "vice" al CCA are dreptul de a fi observator doar de joc, nu şi de arbitri. El a fost delegat deja la două meciuri, ultimul ieri, în liga a 3-a: Chindia Tîrgovişte - Conpet Ploieşti 3-0. "E ca şi cum reînveţi să mergi după un accident". a declarat Lică pentru GSP. Observatorul e acuzat că ar fi primit 2.000 de dolari de la Penescu pentru un raport favorabil la FC Argeş - Oţelul, din noiembrie 2008.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
stelymkd
stelymkd  •  20 Martie 2011, 07:40

Vedeti ca meciul arbitrat de Bogaciu, Chitilia - Coresi a fost cu scorul de 9-1 pentru gazde, iar in tribune nu cred ca au fost mai mult de 25-30 de suporteri :))))))) ca puteti sa le umflati si voi..

sucr3
sucr3  •  18 Martie 2011, 23:56

incredibil :))) , cine va face reporteri fratilor ? scorul meciului a fost CHITILA 9-1 CORESI , iar la meci au asistat maxim 50 de specatori , ca sa nu zic ca au fost vreo 20 - 30 .. de unde pana unde 500 ? , asa unflati toate articolele prin presa , numai minciuni. apropo: felicitari dl Bogaciu , s-a cunoscut valoarea si nivelul , succes in continuare catre drumul spre liga 1. jucator Chitila.

bogdan-m
bogdan-m  •  18 Martie 2011, 23:43

Ceea ce faceti nu este profesionist. Bogaciu a eliminat un jucator pitestean (pe Balasa) dar si DOI jucatori ai Stiintei (Baird si Bornescu). Si parca penalty-ul a fost acordat pentru F.C. Arges (la un presupus fault al lui Gaman) nu pentru Craiova! Din pacate se pare ca in ziua de astazi adevarul nu mai conteaza. Se consuma energii pentru a "albi" un arbitru care nu ar mai fi avut ce sa caute in fotbalul romanesc. Cititi stenogramele de la Pitesti, cu fetite aduse lui Bogaciu la 1 noaptea inainte de meci, intalniri dupa meci prin benzinarii si incercati sa vedeti care este realitatea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close