GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRIBUNA 0

Candidată pentru șefia COSR, Gabi Szabo a identificat una dintre marile probleme ale sportului: "Acolo trebuie să găsim soluții"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 22:00

Invitată la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Gabriela Szabo a vorbit despre salariile antrenorilor și sportivilor și a evidențiat problema care există la cluburi.

Fosta campioană olimpică a vorbit despre măsurile luate în legătură cu această chestiune, în calitate de ministru al sportului. Aceasta a fost la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului timp de un an și opt luni, în perioada martie 2014 - noiembrie 2015.   

"Trebuie să le oferi o stare de bine sportivilor și antrenorilor, să nu aibă teama că se termină luna și banii din buzunar. Prin ordin de ministru am reușit să remunerez cu sume consistente câteva sute de antrenori și sportivi importanți ai României.

La cluburi avem mari probleme și acolo trebuie să găsim soluții. Aici trebuie să te aprobe și Ministerul de Finanțe și Ministerul de Justiție. Trebuie să vedem de unde facem rost de acești bani", a spus Gabi Szabo la Tribuna 0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  01 Noiembrie 2016, 10:53

Eu cred ca problema este ca sunt impinsi in fata sportivi cu cariera pentru a masca lipsa de implicare. Pe 11 decembrie se voteaza parlamentarii romani. Sunt cei care decid cati bani datoram pentru ca traim in Romania ca impozite, taxe si asigurari (in Romania asigurarea este mai mult o obligatie decat un drept) si care decid cum se cheltuiesc acesti bani. Se ascund sub forma de partid, adica cultura de haita, nu au pareri, nu se implica , si de vina sunt alti impinsi in fata, cum ar fi cazul Elisabetei Lipa sau a Gabriele Szabo....Astfel ca in fata noastra nu se prezinta G Szabo atleta, ci G Szabo, omul care cauta ceva pentru implinirea sa personala.....Nu de imagini avem nevoie, ci de oameni dispusi sa lucreze, de Dorel....nu de cei trei ce fac misti la un coniac.....Da, Romania are nevoie de un Dorel presedinte, de 500 de doreli parlamentari si inca vreo 5-6 milioane de Doreli in toate sectoarele......

claudiu.h12
claudiu.h12  •  01 Noiembrie 2016, 08:18

Nu dna Gabi. Nu! Problema principala nu este acolo. Problema este ca lipseste sportul de masă! În Orice locatie din Romanica unde un pusti de 7 ani vrea sa faca sport, se platesc bani grei grei.... asta e problema. Si ajunge pustiu sa faca sport pe bani, culmea, daca ai relatii. Iar apoi , mai ironic, e promovat doar daca are pile si tata pile si bani multi. Un sistem bolnav, infect!

963629823699518
Valentin Stratula  •  01 Noiembrie 2016, 08:17

eu propun ca disciplina scolara de educatie fizica si sport sa fie obligatoriu materie de bacalauriat.daca incepem de anul viitor,in10 ani vom avea rezultatele dorite. sa nu uitam si axioma:minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează