GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Cătălin Cazacu a reacționat, după ce s-a spus că ar fi fost prins în pat cu amanta și Ramona Olaru l-a părăsit: „E normal să fiu înconjurat de fete frumoase”

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 20:58 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 21:30

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit recent, iar la scurt timp au apărut zvonuri cum că sportivul ar fi fost prins cu amanta în pat, fapt ce a dus la ruptura dintre el și prezentatoarea de la Antena 1. Cătălăn a avut prima reacție.

De curând s-a vehiculat faptul că sportivul i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru în timpul logodnei și că ar fi avut o legătură cu o tânără pe nume Elena, despre care tabloidul Cancan scria că își câștigă existența din videochat.

„Ca bărbat am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru ego.ro.

Ramona Olaru, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

+40 FOTO

De la începutul anului, Cătălin Cazacu a fost „cuplat” de tabloide cu diverse femei. Printre acestea se numără și Andreea Bălan. Se pare însă, că cei doi sunt doar buni prieteni, motiv pentru care mai ies în oraș când timpul le permite.

De fiecare dată, prezentatorul Antena Stars a negat că ar fi într-o relație, afirmând că în momentul în care exista cineva în viața lui își va asuma totul.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața.

De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a mai declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Citește și alte știri mondene: 

Președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, s-a căsătorit! Cine e vedeta pe care a luat-o de soție după doar două luni de relație

„Cea mai sexy voleibalistă din lume” se destăinuie: „Mi-ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează