GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Cătălin Moroșanu a oferit detalii despre filmul în care va apărea: „Mă adresez noii generații”

Cătălin Moroșanu. Sursă foto: Facebook
Cătălin Moroșanu. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 08:25

Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai importanți kickboxeri din România, a dezvăluit la GSP Live că urmează să debuteze în cinematografie. 

Cunoscutul luptător a primit un rol într-un film pentru copii, iar coleg pe platourile de filmare îi va fi și Dan Negru, realizatorul unora dintre cele mai de succes emisiuni din România din ultimele două decenii.

Moroșanu: „Sunt soldat în Afganistan, iar un șef îmi răpește fetița”

„E un proiect foarte frumos, se numește «Proiectul 6». E vorba despre o fată, fetița mea, care e răpită de către un rival de-al meu, eu fiind soldat în Afghanistan. Fostul meu șef mi-o răpește pentru că eu aveam niște secrete.

Mi-am dorit mult să mă adresez noii generații, celor de 11, 12, 13, 14 ani. Copiii ăia trebuie să știe cine e Moroșanu. Dacă știu cine e Moroșanu, automat se vor uita și la galele K1. Noi nu realizăm că acești copii te uită. Cei care vin din urmă nu ne știu. Mergeam printre copii și nu știau cine sunt, mă așteptam să mă știe toată lumea.

Cred că prin octombrie, când va începe școala, copiii vor putea vedea acest film. Va putea fi urmărit pe YouTube. N-am mai jucat niciodată într-un film, iar pentru mine e o mare provocare”, a spus Moroșanu, la GSP Live.

Vezi și: 

VIDEO Cătălin Moroșanu a dezvăluit la GSP Live cu cine ține din România: „O să țin minte asta toată viața”

VIDEO Gigi Becali l-a ofertat pe Cătălin Moroșanu: „Îți dau casă, îți dau mașină, lasă tot și hai!”

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, după ce Sergiu, tânărul căruia i-a cumpărat o casă, s-a ales cu dosar penal: „I-am lăsat și 5.000 de euro în cont”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează