GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERMIS

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis » Ce amendă a primit

Cătălin Moroșanu, 36 de ani, luptător român de K1
Cătălin Moroșanu, 36 de ani, luptător român de K1

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 15:40 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 16:04

Cătălin Moroșanu, 36 de ani, luptător român de K1, a fost prin băut la volan de Poliția Capitalei, miercuri seară, pe Bulevardul Dacia din București.

Informația a fost oferită de publicația G4media, care a citat surse din Poliție. Moroșanu a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, pentru un control de rutină. În momentul în care a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta a arătat o alcoolemie de 0,04 mg de alcool pur în aerul exprimat. 

Amendă de 1305 lei pentru Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a rămas fără permis pentru trei luni și a primit o amendă de 1305 lei, iar acesta nu a contestat sancțiunile. Poliția Capitalei a oferit un comunicat prin care a transmis că Moroșanu a fost oprit miercuri seară, în jurul orei 17:00, pe o stradă din sectorul 3.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România

Cătălin Moroșanu a plecat pe 15 aprilie de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale. Accidentat în timpul competiției, luptătorul, care a făcut parte din „Echipa Faimoșilor”, nu a mai putut continua. Acesta a primit un verdict dur din partea medicilor, fiind diagnosticat cu o ruptură de menisc. Astfel, acesta a fost nevoit să renunțe la concurs.

Citește și alte știri de actualitate:

Protest incredibil la Timișoara » Ce au făcut jucătorii de la Dunărea Călărași după fluierul arbitrului

„Microbist de România”, show-ul din Maldive în care suporterii se întrec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2021, 22:44

dar de Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, care era mort de beat la volan...o cazut peste politisti ...si el nu a patit nimic, decat cu o amenda...ca a dat cateva telefoane si sa "evaporat" dosarul penal.... ???? si Moro care si-a clatit gura cu apa de gura....io iesit la epilotest ....

elgabri
elgabri  •  30 Aprilie 2021, 20:24

Filantropul ;))

dobrin
dobrin  •  30 Aprilie 2021, 17:25
Postat de steaua1986. pe 30 Aprilie 2021, 16:26

Bun ii vinu ghiurghiuliu....

Haha si ii mai dadea calaretului lectii de moralitate, ca de ce si-a vandut casa. Pai si-a vandut casa ca n-avea bani de tuica, de-aia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează