GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT

Ce sport le recomandă Klaus Iohannis românilor: „Deloc exclusivist, aduce multe satisfacții”

Klaus Iohannis / Sursă foto: presidency.ro
Klaus Iohannis / Sursă foto: presidency.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 09:39 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 10:51

Aflat într-o vizită la Pianu de Jos, în Alba, președintele Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să descopere golful, un sport cu o popularitate redusă în țara noastră. 

Sâmbătă, Klaus Iohannis a fost prezent în localitatea Pianu de Jos, acolo unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989. Președintele le-a făcut o recomandare românilor:

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. 

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres

Klaus Iohannis joacă și tenis în timpul liber

Pe lângă golf, Klaus Iohannus este pasionat de tenis și nu ratează nicio ocazie pentru a se relaxa pe teren. În urmă cu 10 ani, când era primarul Sibiului, Klaus Iohannis a angajat un antrenor de tenis, pe Marius Vecerdea, care l-a inițiat în acest sport.

Ce sport le recomandă Klaus Iohannis românilor: „Deloc exclusivist, aduce multe satisfacții”
Klaus Iohannis joacă tenis atunci când timpul i-o permite

„Nivelul tehnic de pregătire în materie de tenis cu care dânsul a venit la noi era undeva la minus unu. Era rigid ca un lemn. Nu mai făcuse nici un sport. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să progreseze atât de repede, mai ales că vorbim despre un om care nu făcea sport în mod curent. 

Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7, dacă vorbim de un circuit de amatori. Președintele nu joacă pe puncte sau pe seturi și uneori poate apărea sentimentul că n-are miză în joc”, a spus Vecerdea în 2019, conform Libertatea

Certificatul verde, aprobat de Guvern 

Comitetul pentru Situații de Urgență a hotărât ca certificatul verde să devină obligatoriu în toate zonele din România unde rata de incidență depășește 3 la mia de locuitori.

Premierul Florin Cîţu a transpus toate măsurile luate joi de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, inclusiv introducerea certificatului verde. Efectele vor intra în vigoare odată cu publicarea documentului în Monitorul Oficial, informează Observator.

Evenimentele sportive vor fi și ele influențate de introducerea certificatului verde. Astfel, în localitățile unde rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori, stadioanele vor fi deschise doar la 30% din capacitate, în loc de 75%, cum e în prezent. 

VIDEO Ion Țiriac, propunerea deceniului pentru Iohannis: „Mâine dimineață dau 30 de milioane de euro!”

Citește și alte știri de actualitate:

Florin Cîțu, comparație cu Mirel Rădoi în timpul disputei cu Ludovic Orban: „Pot spune că eu sunt cel mai bun antrenor la echipa națională”

„Asta-i o problemă cât Casa Poporului!” » Ultima veste din scandalul cu Bonetti ar putea provoca mari bătăi de cap la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează