GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

Cînd află Gică Popescu dacă va fi eliberat condiționat

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 17:03

Judecătoria Sectorului 4 a stabilit pentru luni, 5 octombrie, dată cînd se va judeca cererea de eliberare condiționată pentru Gică Popescu.

Dacă decizia va fi favorabilă, iar procurorii nu vor face apel, Popescu va fi eliberat imediat. Acesta execută o pedeapsă de 3 ani, o lună și 10 zile primită în Dosarul Transferurilor.

O comisie a Penitenciarului Jilava a propus eliberarea condiționată a lui Gică Popescu, care a îndeplinit condițiile necesare.

La calcularea zilelor executate în închisoare (580 din 1137), comisia a avut în vedere şi munca prestată de Gheorghe Popescu, precum şi faptul că el a scris mai multe cărţi.

De altfel, ca urmare a comportamentului bun avut în detenţie, Gheorghe Popescu a beneficiat de mai multe recompense, inclusiv acordarea unor zile de permisie.

Pînă în prezent au mai fost eliberați din acest dosar Jean Pădureanu și George Copos.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Octombrie 2015, 23:58

Ba eu am notiuni superficiale despre codul juridic din Ro sau USA dar stiu ca aici la mine toti evazionistii care au returnat banii au fost iertati . La voi codul juridic a fost dictat de cei din rindurile din spate de la casa alba .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Octombrie 2015, 23:34

Gica Popescu intr-o tzara normala trebuia sa ia inchisoare cu suspendare dar Romania nu e o tzara normala . Americanii au vrut sa dea un exemplu cu el ca ei conduc Romania nu Kovesi . Kovesi e doar un sclav al americii .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Octombrie 2015, 22:57

De ce ? E bolnav grav ? Are peste 60 de ani ?Familia nu are din ce se intretine si e singurul care o poate intretine ? Astea ar fi fost conditiile care ar cantari nu ca i-a scris cineva niste carti !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează