GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

Cînd află Gică Popescu dacă va fi eliberat condiționat

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 17:03

Judecătoria Sectorului 4 a stabilit pentru luni, 5 octombrie, dată cînd se va judeca cererea de eliberare condiționată pentru Gică Popescu.

Dacă decizia va fi favorabilă, iar procurorii nu vor face apel, Popescu va fi eliberat imediat. Acesta execută o pedeapsă de 3 ani, o lună și 10 zile primită în Dosarul Transferurilor.

O comisie a Penitenciarului Jilava a propus eliberarea condiționată a lui Gică Popescu, care a îndeplinit condițiile necesare.

La calcularea zilelor executate în închisoare (580 din 1137), comisia a avut în vedere şi munca prestată de Gheorghe Popescu, precum şi faptul că el a scris mai multe cărţi.

De altfel, ca urmare a comportamentului bun avut în detenţie, Gheorghe Popescu a beneficiat de mai multe recompense, inclusiv acordarea unor zile de permisie.

Pînă în prezent au mai fost eliberați din acest dosar Jean Pădureanu și George Copos.

Playtech: Ce a făcut Regina Elisabeta la doar 4 zile de la moartea Prințului Philip. Doamne, câtă putere are


Comentarii (3)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Octombrie 2015, 23:58

Ba eu am notiuni superficiale despre codul juridic din Ro sau USA dar stiu ca aici la mine toti evazionistii care au returnat banii au fost iertati . La voi codul juridic a fost dictat de cei din rindurile din spate de la casa alba .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Octombrie 2015, 23:34

Gica Popescu intr-o tzara normala trebuia sa ia inchisoare cu suspendare dar Romania nu e o tzara normala . Americanii au vrut sa dea un exemplu cu el ca ei conduc Romania nu Kovesi . Kovesi e doar un sclav al americii .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Octombrie 2015, 22:57

De ce ? E bolnav grav ? Are peste 60 de ani ?Familia nu are din ce se intretine si e singurul care o poate intretine ? Astea ar fi fost conditiile care ar cantari nu ca i-a scris cineva niste carti !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează