GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REMEMBER

Ciprian Marica a avut o tinerețe zbuciumată » Dezvăluiri savuroase: „La 15 ani, avea gagici…niște frumuseți! S-a dezvoltat mai repede ca alții”

Ciprian Marica era încă din tinerețe un mare cuceritor. Sură foto: Facebook Ciprian Marica
Ciprian Marica era încă din tinerețe un mare cuceritor. Sură foto: Facebook Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 06:16

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip comprimițător în care o aventură petrecută între el și Ana Muntean (VIDEO AICI) e dată în vileag chiar de către soțul acesteia

Numele lui Ciprian Marica e, fără îndoială, la mare căutare în aceste zile, iar diverse povești din trecutul acestuia au început să fie scoase la suprafață. Marica ar fi fost încă din adolescență o persoană cu un succes major în relațiile amoroase.

Emil Ursu (56 de ani), fost jucător la Victoria București la sfârșitul anilor '80, l-a antrenat pe Ciprian Marica la juniorii lui Dinamo și povestea într-un interviu acordat în 2010 detalii picante din adolescența lui Marica.

Dezvăluiri despre Ciprian Marica: „S-a dezvoltat mult mai repede ca alții”

„Avea 14 ani și jumătate când l-am promovat la echipa de tineret a lui Dinamo. Mulți au spus că sunt nebun, că-l forțez, dar le-am răspuns că, dacă îl mai las la grupa lui, se plafonează, nu mai are ce arăta acolo. 

Păi, la 14 ani era deja înalt cât unul de 18, avea forță, avea viteză, era în firea lucrurilor să-l împing spre mai sus! 

Pe lângă talent și calități fizice, Marica a avut o ambiție fantastică de a reuși, lucru foarte rar întâlnit la un copil de bani gata. Copil fiind și locuind lângă Lacul Tei, adică foarte aproape de Dinamo, el venea la antrenament adus de unchiul său, cu Mercedesul! La 15 ani, avea gagici…niște frumuseți! S-a dezvoltat mult mai repede ca alții”, a mărturisit Emil Ursu în 2010, potrivit Prosport.

VIDEO. Filmulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS:

Citește și alte știri de actualitate:

Derapaje grosolane în scandalul amoros cu Ciprian Marica: „Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…!” » Un antrenor și un fost coleg din „națională” îi iau apărarea

Un tabloid explică de ce filmulețul cu Ciprian Marica și amanta a fost făcut public abia după 8 luni » Femeia, prinsă din nou în ofsaid de soț

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
warlordd10
warlordd10  •  01 Mai 2020, 13:09
Postat de chupacapra pe 01 Mai 2020, 12:19

Accest Ursu face niste afirmatii la limita pedifiliei... Ca antrenor.. Nu i stiu varsta probabil mult mai inaintata decat a lui Marica Sa spui de niste copile de 15 Ani ca erau... Niste frumuseti.. Probabil ca i mai si curgeau balele dupa ele...

??? unde spune ca alea aveau 15 ani? spune ca el avea 15 ani. asa spui de parca nu ai auzit de baieti de 15-16-17 ani cu femei de 18-19-20 de ani. nimic iesit din comun. iar pedofilie este altceva. faptul ca nu poti sa faci diferenta imi da de banuit.

chupacapra
chupacapra  •  01 Mai 2020, 12:19

Accest Ursu face niste afirmatii la limita pedifiliei... Ca antrenor.. Nu i stiu varsta probabil mult mai inaintata decat a lui Marica Sa spui de niste copile de 15 Ani ca erau... Niste frumuseti.. Probabil ca i mai si curgeau balele dupa ele...

1cesare
1cesare  •  01 Mai 2020, 09:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close