STIRI EXTRASPORT  ·  ESCAPADĂ

FOTO Un tabloid explică de ce filmulețul cu Ciprian Marica și amanta a fost făcut public abia după 8 luni » Femeia, prinsă din nou în ofsaid de soț

Ciprian Marica a fost prins de soțul amantei sale +10 FOTO
Ciprian Marica a fost prins de soțul amantei sale

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 19:29

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în centrul unui scandal după a fost făcută publică o filmare compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Videoclipul cu Ciprian Marica și Ana Muntean a fost filmat de soțul femeii, într-un hotel din Cluj. Întâmplarea a avut loc în 2019, dar a fost făcută publică abia acum. Potrivit tabloidului Cancan, Ana Munteanu și soțul ei au încercat în acest timp să se împace, dar femeia l-ar fi înșelat din nou.

Florin, soțul Anei, a simțit că este ceva în neregulă cu ea și i-ar fi cumpărat un telefon de ultimă generație. Bărbatul ar fi sincronizat conturile ei cu ale lui și a putut astfel să o verifice.  Astfel, el a aflat că femeia l-a înșelat din nou și a decis să facă public filmulețul cu Ana și Marica, din august 2019.

VIDEO. Filmulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS:

Citește și alte știri despre escapada lui Ciprian Marica:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (27)
Iancu Sorin  •  02 Mai 2020, 08:50

Regie de doi bani,......a vrut sa faca asta,altfel statea in camera si nu la parlamentari pe hol....ce graunte or fi in capul astora....????

liviu79pit  •  02 Mai 2020, 02:02

Ori aia e *** ***, ori fraierul ala e ***! Altfel nu mi explic de ce il tot insala *** aia! ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Christian Ciuca  •  01 Mai 2020, 09:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1