GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ESCAPADĂ

FOTO Un tabloid explică de ce filmulețul cu Ciprian Marica și amanta a fost făcut public abia după 8 luni » Femeia, prinsă din nou în ofsaid de soț

Ciprian Marica a fost prins de soțul amantei sale +9   FOTO
Ciprian Marica a fost prins de soțul amantei sale

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 19:29

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în centrul unui scandal după a fost făcută publică o filmare compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Videoclipul cu Ciprian Marica și Ana Muntean a fost filmat de soțul femeii, într-un hotel din Cluj. Întâmplarea a avut loc în 2019, dar a fost făcută publică abia acum. Potrivit tabloidului Cancan, Ana Munteanu și soțul ei au încercat în acest timp să se împace, dar femeia l-ar fi înșelat din nou.

Florin, soțul Anei, a simțit că este ceva în neregulă cu ea și i-ar fi cumpărat un telefon de ultimă generație. Bărbatul ar fi sincronizat conturile ei cu ale lui și a putut astfel să o verifice.  Astfel, el a aflat că femeia l-a înșelat din nou și a decis să facă public filmulețul cu Ana și Marica, din august 2019.

VIDEO. Filmulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS:

Citește și alte știri despre escapada lui Ciprian Marica:

Reacții geniale la episodul cu Ciprian Marica prins la amantă: „Gol în deplasare, ești favorit” / „Cel mai lung meci al tău” / „Morala? Scoate cheia din ușă”

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica, modificată de internauții glumeți » Ce performanță a mai bifat atacantul :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1813378978805548
Iancu Sorin  •  02 Mai 2020, 08:50

Regie de doi bani,......a vrut sa faca asta,altfel statea in camera si nu la parlamentari pe hol....ce graunte or fi in capul astora....????

liviu79pit
liviu79pit  •  02 Mai 2020, 02:02

Ori aia e *** ***, ori fraierul ala e ***! Altfel nu mi explic de ce il tot insala *** aia! ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Mai 2020, 09:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează