GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Derapaje grosolane în scandalul amoros cu Ciprian Marica: „Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…!” » Un antrenor și un fost coleg din „națională” îi iau apărarea

Marian Aliuță și Marin Barbu i-au luat apărarea lui Ciprian Marica
Marian Aliuță și Marin Barbu i-au luat apărarea lui Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 14:25

Au apărut și primii susținători ai lui Ciprian Marica (34 de ani), după ce a fost făcută publică filmarea compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Este vorba despre tehnicianul Marin Barbu și Marian Aliuță, fostul coleg al lui Marica de la echipa națională, care nu consideră demn de condamnat gestul lui Ciprian. 

Dar ce a făcut? A omorât pe cineva? Bravo, tată, marchează în fiecare zi, există o vorbă: «Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…!» Nimic nu luăm cu noi”, a postat Marin Barbu pe pagina sa de Facebook, potrivit Prosport. 

„Fraților, jos pălăria pentru el ca jucător și pentru ceea ce a făcut el in fotbal! Am văzut ca unii (unele) îl judeca pentru ce a făcut. Este un bărbat împlinit din orice punct de vedere, are tot ce vrea și nu cred că există bărbat la nivelul lui să nu fi greșit…

Are o familie frumoasă și merită respectat! Ca să vorbești de Marica și să-ți dai cu părerea, trebuie să ai complexe mari… Cel mai mult am văzut ca își dau cu părerea femeile. Probabil ar fi vrut unele să fie cu el în hotel, dar să nu fie prinse și la final și vreo 200€, că este pandemie și în perioada asta ar fi fost buni pentru a umple frigiderul! Ridică pălăria că ești bărbat, fratele meu!”, a scris și Marian Aliuță pe rețeaua de socializare.

Fraților ,jos pălăria pentru el ca jucător și ceea ce a făcut el in fotbal!Am văzut ca unii (unele) îl judeca pentru ce...

Posted by Aliuta Marian Aly on Wednesday, April 29, 2020

VIDEO. Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată. 

Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. 

  • ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Bad timing, Ciprian... » Marica, primul mesaj după clipul cu el prins în hotel cu nevasta altuia: „Cum vă permiteți, trădătorilor? Eu am luptat pentru Romania cu armele mele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Mai 2020, 12:34
Postat de Un Timisorean pe 01 Mai 2020, 06:25

Eu ma intreb cum de la lasat ala sa plece intreg de la Cluj. ***. Ca sa spargi casa prietenului trebuie sa ai o mare nesimtire in tine.

Casa era spartă, că nu era aia la prima ispravă. Ăla-i doar un fătălău și punct. Iar de ipocritul român sunt sătul până-n gât!

111855873007282
Un Timisorean  •  01 Mai 2020, 06:25

Eu ma intreb cum de la lasat ala sa plece intreg de la Cluj. ***. Ca sa spargi casa prietenului trebuie sa ai o mare nesimtire in tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1272979566060802
Jon Radu  •  30 Aprilie 2020, 20:14

Gata : Marica sa pus in slujba tarii. Afland ca Ungurii vor sa ne ia ARDEALUL CE SI-A ZIS : Macar o Ardeleanca sa o pastram pentru a perpetua rasa, sa nu fuga si asta la Unguri. Deci eu ma risk pentru binele Romaniei.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează