GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Ciprian Marica iese la atac în conflictul cu Ilie Năstase: „Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului”

Ciprian Marica iese la atac în conflictul cu Ilie Năstase: „Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului”
Ciprian Marica iese la atac în conflictul cu Ilie Năstase: „Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 19:10 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 21:51

Ciprian Marica i-a răspuns lui Ilie Năstase printr-o postare pe contul său de Facebook, asta după ce conflictul dintre cei doi continuă să ia amploare.

Totul a izbucnit după ce fostul atacant al naționalei a fost acuzat că l-a dat afară pe Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele fostului mare tenismen. Scandalul este legat de terenurile de la Baza Voința, o bază sportivă administrată de cei doi. 

Aparent, neînțelegerile au luat naștere din cauza unor probleme financiare și, deși inițial se credea că totul s-a rezolvat și Ilie Năstase urma să fie reprimit în fundație, situația a căpătat o nouă întorsătură negativă. Fostul tenismen l-a acuzat pe Ciprian Marica de fals în acte și a declarat că este decis să meargă mai departe cu procesul.

De cealaltă parte, Marica a avut un răspuns clar pe pagina sa de Facebook, catalogând drept „ridicole” acuzațiile care i se aduc.

Ce răspuns a oferit Ciprian Marica pe Facebook

„Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să își poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.

Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă. Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale. Am importat structuri unice în România și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!”, a scris Ciprian Marica, pe pagina sa de Facebook.

Articol de Sebastian Cristian

Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo
DINAMO
Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo
Fanii FCSB acuză înaintea derby-ului! Ironie către Dinamo: „Promitem că facem asta și o scoatem iar din foame”
DINAMO - FCSB
Fanii FCSB acuză înaintea derby-ului! Ironie către Dinamo: „Promitem că facem asta și o scoatem iar din foame”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
carnag3
carnag3  •  25 Ianuarie 2022, 12:26

Marica a "modernizat" terenurile de antrenament de lîngă stadionul "Gheorghe Hagi" cu utilajele și banii Primăriei , nu a fost în stare nici când era unic acționar la FC FARUL să aducă sponsori, despre cine vorbim ?

masinameaeata
masinameaeata  •  25 Ianuarie 2022, 01:21

E clar pentru toti ca Marica, inspira incredere. Dupa ce l-a ajutat pe Ilie Nastase, sa-i dea gratis baza Vointa, este foarte probabil ca i-a ajutat si nevasta sa-si gaseasca fericirea langa un june cu prosopul in fata. Daca-i dati nevasta lu Marica, sigur il gasiti cu prosopul in fata. Ba, ce mai, Marica inspira multa incredere, din cauza asta i-a zis lui Ilie Nastase ca se considera ca un membru al familiei. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  24 Ianuarie 2022, 20:34

E clar ca dupa cum explica Marica, Ilie nu mai are nici o treaba cu baza, Marica face tot, deratizeaza, dezinfecteaza , face terenuri ce nu s au mai vazut in romania, deci baza e a lui Marica, era a lui Nastase, bine in administrare ca ea e a statului, dar dupa cum vorbeste e clar ca ia luat baza lui Ilie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează