GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STRANIERI

Coate si vinatai pentru Euro // Citeste un reportaj exclusiv realizat de Andrei Niculescu la Inverness!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2008 00:00

Comenteaza pe blog!

Coate si vinatai pentru Euro // Citeste un reportaj exclusiv realizat de Andrei Niculescu la Inverness!

Marius Niculae simte din plin realitatea dura a campionatului din Scotia, dar spera sa-si primeasca rasplata la vara. Nu-i usor pentru un un fotbalist care, in urma cu 5 ani, a avut un picior si jumatate la AC Milan

»» Romanul Niculae a speriat Scotia si vrea la Euro
»» Gazeta l-a dus pe golgeter la citiva kilometri de locul unde joaca, pe malul lacului Loch Ness, celebru in toata lumea pentru creatura fioroasa, care staruie in povestile oamenilor. Loch Ness se afla la citiva kilometri de Iverness, orasul la a carei echipa joaca Niculae. El este intr-o forma senzationala: a inscris o dubla in ultimul meci al anului pe teren propriu si inca una in primul meci acasa al lui 2008!


Citeste cum traieste Niculae in Scotia, ce isi doreste, afla cind se joaca World of Warcraft, vezi cum a fost la 8 minute de AC Milan si multe alte amanunte din viata lui Marius Niculae!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează