GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MINISTRUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

VIDEO+FOTO Imagini-șoc cu Ministrul Tineretului și Sportului: Constantin Bogdan Matei a început să fumeze în Comitetul Executiv PSD!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 16:58

Azi, în Comitetul Executiv al PSD, ministrul Tineretului și Sportului, Constantin Bogdan Matei, a încălcat flagrant legea!

În plin scandal cu privire la reclamele la țigări, Constantin Bogdan Matei a fost filmat în timpul ședinței Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc la Palatul Parlamentului, în timp ce și-a aprins o țigară și a tras câteva fumuri, anunță Libertatea.

"Din reflex mi-am aprins-o. Mi-am dat seama de gest şi am stins-o. Sunt un fumător înrăit. E un viciu pe care mi-l asum", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, potrivit Mediafax.

Vezi AICI video cu momentul

Ministrul a încălcat Legea 15/2016 privind modificarea și completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun:

Se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Se interzice complet fumatul în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului, de stat și private”

Potrivit legii, persoanele fizice care fumează în spațiile în care fumatul este interzis riscă o amendă contravențională de la 100 până la 500 de lei.

Alte două gafe în mandatul de ministru

1. Schimb de replici dure cu fosta gimnastă corina ungureanu

În urmă cu o lună, Bogdan Matei a recurs la ironii la adresa fostei gimnaste Corina Ungureanu, 39 de ani, care postase pe Facebook că a asistat la tot evenimentul. Fosta gimnastă i-a solicitat la momentul respectiv să rectifice datele din postare. (Detalii aici!)

2. I-a ironizat pe dinamoviști

La data de 1 iunie, ministrul Tineretului și Sportului i-a luat la mișto pe dinamoviști când a fost întrebat când se va construi un stadion modern pentru roș-albi: „În momentul în care vor juca în Champions League”. (Detalii aici!)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
347655969058390
Ion Popescu  •  14 Iunie 2019, 14:38

Acest ministru precum colegii au fost selectati dupa note : nota 10 la slugarnicie si nota 4 la competenta profesionala.

planetfun
planetfun  •  13 Iunie 2019, 18:14
Postat de blatistu49 pe 13 Iunie 2019, 17:52

ba astia na u legi batjocoresc care cum tuseste vine Smurdul dupa ei

Las ca vine usereul la putere si interzice fumatul.

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  13 Iunie 2019, 18:13

respekt

Vezi toate comentariile (22)
Comentează