GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  HOBBY

Cosmin Olăroiu, surprins într-o ipostază rară: „Probabil îl cunoașteți”

Olăroiu și Raphael Barbosa / Sursă foto: Instagram
Olăroiu și Raphael Barbosa / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 13:38 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 14:02

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenorul devenit campion cu Jiangsu Suning, în China, e liber de contract și își petrece timpul în Emiratele Arabe Unite

Mare pasionat al sporturilor de contact, cel poreclit „Oli” ia în prezent lecții de arte marțiale. Raphael Barbosa, un cunoscut antrenor din această disciplină, a publicat pe Instagram o fotografie de la un antrenament efectuat în compania reputatului antrenor român:

După un antrenament privat de Jiu-jitsu Brazilian alături de unul dintre cei mai antrenori din lume, Cosmin Olăroiu. Dacă vă place fotbalul, probabil îl cunoașteți”, a scris Raphael Barbosa pe contul său de Instagram. 

Benny Adegbuyi, dat pe spate de Olăroiu: „Se pricepe la kickboxing, m-am antrenat cu el”

Benny Adegbuyi (35 de ani) mărturisea iarna trecută, după victoria cu Badr Hari, că a avut ocazia să se antreneze cu Cosmin Olăroiu. „Am şi făcut antrenamente cu Olăroiu. Chiar se pricepe, e foarte bun, e pasionat de kickboxing. Iubeşte sportul şi tot ceea ce înseamnă sportiv românׅ”, a spus Benny Adegbuyi, potrivit Adevărul.

VIDEO Cosmin Olăroiu, detaliu neștiut: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV România, ia lecții! Țara care l-a uimit pe Ion Țiriac: „Dacă vezi ce au făcut în sport, ți se face capul atâta!”

Renunţă Gigi Becali definitiv la Steaua?! „Mi-a zis: «Brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu». El putea să fie în continuare patron”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  04 Aprilie 2021, 15:33

De ce promovati un personaj cu 0 realizari si care s-a vandut pe cativa dolari la infractorii din orient?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close