GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Costel Gâlcă, miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Atunci s-a produs ruptura de FCSB!”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 20:52 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 21:01

Costel Gâlcă (49 de ani) e liber de contract din vară, după ce s-a despărțit de Vejle, unde a antrenat în ultimii 3 ani, și a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Într-o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Gâlcă vorbește deschis despre perioada FCSB, atunci când a câștigat campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, dar a fost dat afară de Gigi Becali, chiar dacă mai avea un an de contract cu gruparea roș-albastră.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Cea mai scumpă aroganță de la FCSB » Gafa care i-a nenorocit cariera și l-a costat pe Becali o avere!

Ilie Dumitrescu vede o nouă forță în Liga 1: „Un proiect puternic, va atrage parteneri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează