DIVERSE  ·  CRAIOVA - HONVED

CRAIOVA - HONVED // FOTO Tamara Nemeth, directorul tehnic de la Honved, a atras toate privirile pe „Oblemenco”: „Nu mă sperii de cei 40 de bărbați din club!”

Joi, 01 August

CS Universitatea Craiova joacă returul cu Honved cu 22.000 pe stadion, după 0-0 în tur.

Pe banca oaspeților din Budapesta a luat loc directorul tehnic Tamara Nemeth, care a atras atenția la schimbări, când a ieșit la marginea terenului.

Tamara, 33 de ani, a preluat acest post la 1 ianuarie 2016. Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, ea jucat fotbal pe postul de portar și a urmat ulterior studii de specialitate pentru a lucra în domeniul administrativ, pe posturi ca șef al organizației de tineret de la Honved, responsabilă de transferuri la MLSZ Budapesta, apoi coordonator al Academiei lui Honved, iar în prezent ca director tehnic, prima femeie pe acest post în fotbalul maghiar de primă ligă.

„Mulți oameni cred că e mai greu ca femeie în fotbal, dar eu nu cred asta. Lucrez într-o echipă grozavă, foarte profesionistă. Am avut noroc să ajung la Honved, e o adevărată familie aici. Nu mă sperii de cei 40 de bărbați din club. Plănuiesc să stau mult timp de-acum încolo pe banca echipei!”, a declarat Tamara.

Tamara Nemeth, Honved +16 FOTO

Totul despre Craiova - Honved AICI!Incredibil ce a ieșit la iveală despre Alexandru Papadopol și fostul soț al actualei lui iubite! 'Situaţia este una urâtă şi nedemnă...'

Libertatea

Comentarii (2)

Vlad Mihăilescu  •  02 August 2019, 00:33

"a atras atenția la schimbări, când a ieșit la marginea terenului." a atras privirile unor obsedati care nu vad femei decat la televizor, poate. ce avea? 3 maini? era in costum de baie? woooow, femeie la fotbal! avem articol! Daca o vedeai pe strada, la Mall, mai "atragea atentia", reporter?

lionforever  •  01 August 2019, 23:56

Asta e pt voi cel mai important, uite ca la oamenii civilizați se poate la noi inca nu din pacate.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1