GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AREST

Cristi Borcea refuză să muncească în pușcărie! Cu ce se ocupă fostul acționar al lui Dinamo: „E cel mai bun, e campion!”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 09:38

Cristi Borcea, 49 de ani, fostul acționar de la Dinamo, refuză să muncească în închisoare și preferă să joace table.

Libertatea dezvăluie azi că Borcea, arestat în februarie, refuză să muncească în arestul Penitenciarului Rahova, deși asta ar duce la reducerea pedepsei.

Borcea, care a acuzat mai multe probleme medicale, nu a cerut să muncească. Mai mult, acesta ar prefera să stea în celulă și să joace table alături de alți deținuți.

Cât e ziua de lungă, deținutul freacă tablele. Joacă alături de colegii de cameră, care spun că e cel mai bun, că e campion”, au declarat sursele Libertatea.

  • Cristi Borcea a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

Citește și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe promite sezonul marii revanșe: „Nu mi-e frică, nu păcălesc și spun totul verde în față” + cât timp a vorbit cu Negoiță până acum și ce mare stelist invită în tribune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
768019576667411
Sorin Constantin  •  06 Iulie 2019, 13:52

Cînd va fi liberat, mai devreme desigur se va afla că a desfășurat numeroase activități educativ-culturale, cu alți deținuți cărora le-a dezvoltat nivelul de cunoaștere a unor jori de societate, care nu presupun desfășurarea unor activități cu caracter violent.

106739287242862
Victor Kandalakis  •  06 Iulie 2019, 11:00

Cant din suma s-a recuperat???

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iulie 2019, 22:22

nu ne intereseaza stiri cu puscariasi, ca nu suntem angajati gsp.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează