GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEMISIE

Dacian Cioloș l-a demis pe colonelul Nicolae Cornea din fruntea IGSU

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 20:07

Premierul Dacian Cioloș a semnat decizia de eliberare din funcție a colonelului Nicolae Cornea din fruntea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, anunță Mediafax.

Decizia de eliberare a fost luată avînd în vedere propunerea făcută de ministrul Afacerilor Interne pe 1 februarie. Generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de inspector general al IGSU.

Nicolae Cornea se afla la conducerea IGSU din octombrie 2014, înlocuindu-l pe Ion Burlui, care a demisionat ca urmare a situației privind intervenția în cazul accidentului aviatic din Munții Apuseni.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tatutzu
tatutzu  •  05 Februarie 2016, 01:26

Păi asta este DEMITERE și nu DEMISIE, cum spuneți voi: http://prntscr.com/9z4pci PS: Ce legătură are asta cu sportul? Răspuns: Niciuna... Poate doar că are Tontolan ancheta aia superfotbalistică legată de un stadion. Anchetă care, la fel, nu are nicio treabă cu sportul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează