Comentarii (93)
ucluj2011  •  03 Octombrie 2018, 16:59

Băi fraților de la G.Sp. , mai terminați dom'le cu cuvintele și calificativele astea ridicole (și total FAAAALSE) la tot pasul și când este și când nu este cazul. CAAAARE "declarații controversate" băi nene!!! Omul a spus ceva de bun simț , ceva care a făcut LUMEA și EUROPA să avanseze și să ajungă unde a ajuns... ceva DE CĂPĂTÂI... de CEA MAI MARE IMPORTANȚĂ pentru om și pentru bunăstarea și sănătatea morală , psihică și mentală a acestuia: FAMILIA!!! Mai terminați bă cu agenda asta a voastră toxică și putredă doar pentru că așa vrea Occidentul putred și decadent care nu ține cont de dorința a (probabil) MULT PESTE 90% dintre români și de faptul că noi suntem O ȚARĂ LAICĂ și care sub umbrela mincinoasă și grețoaso-ipocrită a egalității și a noului cancer al Planetei Pământ , Corectitudinea Politică (cea mai perversă , mincinoasă și ordinară formă de CENZURĂ) nenorocesc țări , destine , idei , progres , bun simț , merit...familii...VALORI... Hai să mă opresc aici că dacă încep CU ADEVĂRAT nu mai termin nici până la Crăciun și nu cred că v-ar plăcea ce ați auzi. Hai pa și STOP cu nebunia și șulfăria asta ipocrită și ne/noro/cită!!!

cneius  •  03 Octombrie 2018, 17:50

Nici o controversa, are perfecta dreptate chiar daca unii sint mai orbi/surzi ! In ritmul acesta peste vreo 30 de ani va fi si pedofilia legala !

romulus65  •  03 Octombrie 2018, 15:46

Declaratiile nu sunt controversate dar unora nu le convin. Ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune pentru tine, Mihai Nesu!

cpt.ahab  •  03 Octombrie 2018, 15:41

"Declarații controversate"! Nu e nicio controversă în aceste declarații. Sunt vorbele unui om înțelept. Respect imens, Mihai Neșu!

Nicoleta Hîj  •  04 Octombrie 2018, 09:41

Și unde e controversa??? Dacă are o părere normala și morala înseamnă ca e declarație controversata?

duffyduck  •  03 Octombrie 2018, 16:58
Postat de cpt.ahab pe 03 Octombrie 2018, 16:41

Eu ți-am făcut recomandarea tocmai în spiritul spuselor tale. În acel documentar sunt tratate teme privind atitudinile ulterioare dobândirii multiplelor drepturi. Devin tot mai stridenți și agresivi, tocmai pentru că a lor conștiință le tot transmite că nu-s în regulă. Eu nu am nimic cu ei, ca oameni, ci doar cu fapta. Dacă i-aș condamna, n-aș fi creștin, pentru că nici eu nu-s fără de păcat și, oricum, n-am dreptul să-i judec. Dar am datoria să le spun că nu fac bine ceea ce fac. Prin asta nu înseamnă că-i judec pe ei, ci faptele lor, așa cum îmi judec și mie greșelile, păcatele, asta nefăcându-mă egofob( nu știu dacă există termenul, dar mă refer la cei care se urăsc pe sine)!? Marea lor problemă e că vor tot mai mult, și mai mult, până ajung să-ți facă traiul insuportabil din cauza stridenței, presiunilor și obligativităților impuse de ei. Să nu mai spui mamă și tată, ci părinte unu și doi, ca să nu se mai simtă ei vexați, să nu mai poți spune el și ea, că-i deranjează etc. Încet-încet, devii tot mai discriminat în relație cu ei. Tu, om normal, nu ești preocupat de obținerea de noi și noi drepturi, ei, da! Până când ajungi să fii sufocat! Urmărește filmul. Cât despre subiect, e discuție lungă. Mi-ar plăcea să stăm cândva la taclale pe îndelete. Stimă!

Ca sa completez ceea ce spune cpt.ahab, va dau doar un exemplu: in gradinitele din Suedia, educatorii nu mai au nevoie sa ii numeasca "baiat" sau "fetita", ci sunt obligati sa le spuna "oameni" si atat. Traim vremuri tulburi.

duffyduck  •  03 Octombrie 2018, 16:53
Postat de catalin_cj pe 03 Octombrie 2018, 16:34

Pai tocmai asta votam, ca tati sa îl poată pupa pe tati și copilul sa nu poată comenta.

Pai ca sa vezi ce frumos s-a ajuns prin alte parti, tocmai am inchis stirea cu Ricky Martin care era intrebat de copiii lui de ce au doi tatzi ... si asa cum a zis si cpt.ahab, Ricky a declarat ca prefera ca cei doi baieti ai lui sa fie homosexuali. Deci aici nu mai e vorba despre ca au primit sau nu drepturi. Tu daca declari ca iti doresti copiii tai sa fie "straight", automat vei fi ars pe rug ca discriminezi homosexuali. Dar daca ei declara ca isi doresc copii homosexuali, e dreptul la libera exprimare. Sincer sa fiu, viitorul asta va fi cea mai dura dictatura pe care am trait-o vreodata

George Narcis  •  04 Octombrie 2018, 14:29

Respect mihai nesu.si eu îmi propun sa conving oamenii sa meargă la referendum...target 5 persoane.indiferenta maste monstrii!

luisharcsa  •  03 Octombrie 2018, 19:46

Nesule,daca intro zi s-ar dori un referendum ca toti cei paralizati sa nu aiba voie sa se casatoreasca,cum ai vota?Nici tu,nici cei care au alta orientare sexuala nu au vrut sa fie asa.Acelasi Dumnezeu -a facut gay care te-a paralizat pe tine.Cred ca ar trebui sa fi mai tolerant.Apoi cu ce este mai buna o familie unde barbatul ajunge acasa zi de zi mort de beat,trage o batuta la muher si la copii,ca deh are dreptul este familie traditionala,fata de un cuplu gay care ar creste si educa un copil in cele mai bune conditii?Si daca ai avea un copil gay,cum ai vota?Sau interesul poarta fesul la tine?

duffyduck  •  03 Octombrie 2018, 17:43
Postat de almaviva pe 03 Octombrie 2018, 17:37

Desi am mare respect pentru Nesu ca fotbalist, cat si multa compasiune pentru drama prin care trece, nu pot trece cu vederea afirmatiile lui discriminatoare. Si sunteti unii pe aici care chiar nu intelegeti unde este controversa? Hellooo! Sa afirmi ca incendiile devastatoare din vara asta in Grecia au fost cauzate de faptul ca grecii au aprobat casatoria intre persoane gay - voua vi se pare un argument rational? Dupa logica lui, poate ar trebui totusi legalizata asta si la noi, macar asa scapam de indundatiile care fac ravagii an dupa an.

Este libertatea lui sa creada ca incendiile din Grecia au cauza divina, la fel cum e dreptul unora sa creada ca omul nu a ajuns pe Luna, a altora ca e viata pe Marte, altii care le spun copiilor ca le-a adus cadoul "Mos Craciun", exista o ditai industria de carti si filme "science fiction" in care fiecare om de pe planeta poate sa debiteze orice crede de cuviinta. Problema ar interveni in momentul in care Nesu ar initia actiuni directe impotriva ta datorita orientarilor si alegerilor tale.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 10
Comentează