GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Robert Niță, declarații incendiare după Survivor: „Chiar suntem nebuni?”

Robert Niță
Robert Niță

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 20:57 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 23:38

Robert Niță (44 de ani) a fost eliminat de la Survivor România la începutul lunii, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în Republica Dominicană. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Întors în țară după experiența de la Survivor România, Robert Niță a povestit despre momentele pe care le-a trăit în competiție și a făcut declarații războinice despre perioada petrecută în Caraibe.

Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”
dezvăluiri
Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”

Robert Niță, declarații războinice după Survivor România

Fostul atacant al celor de la Steaua, Rapid și Foresta Fălticeni s-a accidentat și nu a mai putut continua competiția. Odată revenit în România, acesta a oferit primele declarații în cadrul emisiunii Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Robert Niță a povestit despre atmosfera din cadrul echipei „Faimoșilor” și a oferit detalii dure din interiorul grupului. 

Acesta a răbufnit la întoarcerea în țară și a vorbit despre modul în care ceilalți concurenți își schimbau radical comportamentul în momentul în care erau filmați. „Când te apucă hărnicia doar când vezi camera... Te curentează camera! Stăteau la soare 3-4 ore și se activau când vedeau camera. «Ia uite ce harnici suntem, câte facem». Băi, nu faceți nimic! Sunteți nebuni!? Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți. Ziceai că îi electrocutează camera”, a declarat Robert Niță.

Robert Niță, după Survivor România: „Nu sunt foarte mulți oameni acolo!”

Fostul fotbalist a adus acuze la adresa altor doi concurenți, afirmând că aceștia și-au depășit atribuțiunea și au demonstrat în cadrul competiției că au și alte competențe: „Am spus că îmi doresc să câștige cel mai om. Din păcate, după ce am văzut anumite secvențe la revenirea în România, nu sunt foarte mulți oameni acolo. Voi răspunde celor care au impresia că sunt mai pricepuți decât sunt. Am văzut că sunt unii care, mai nou, au și cunoștințe medicale (n.r. Andreea Tonciu și Emil Rengle)”, a adăugat Robert Niță.

Niță, declarații incendiare despre echipa Faimoșilor: „Poate pare că nu sunt sincer”

Robert Niță a povestit despre momentul plecării din competiție și a atras atenția asupra unui gest pe care l-a făcut în momentul despărțirii: „Au fost niște imagini după momentul stingerii făcliei, când am plecat din concurs. Aș vrea să te uiți cu atenție și să vezi care sunt cei doi oameni din echipa Faimoșilor pe care nu i-am îmbrățișat (n.r. - Rengle și Itu). Asta cred că spune ceva. Poate pare că nu sunt sincer, pentru că sunt sătul, sunt liniștit, dorm bine, fac tratament, deci lucrurile merg bine. Falsitatea nu poți s-o maschezi. Când ești un om fals, un om cu două fețe... Se mai spune pervers, dar cred că e cam dur termenul. Se vede însă, te vede lumea”, a declarat Niță.

10kilograme a slăbit Niță în 21 de zile petrecute la Survivor

Robert Niță nu l-a uitat pe Rengle și a povestit despre modul în care acesta s-a comportat de-a lungul competiției: „Rengle iubea pe toată lumea. Spunea te iubesc, ești cel mai tare, mersi. Pe urmă se ducea în spate și spunea «Antrenoarea Robert Niță și-a găsit toate bolile posibile. Eu sunt cel mai bărbat de aici». Bărbații își spun în față! La început pe toți îi iubește, după se duce la testimoniale... În 4 săptămâni are puncte cât personalul de Ciulnița. Ai văzut remarca lui cu «Nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși»? Chiar suntem nebuni? Îl avem și pe Messia acum? Îl avem pe cel mai onest, cel mai frumos, cel mai deștept”.

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs
SURVIVOR 2022
Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Dacă țipi de două ori la Radu Itu, s-a tăiat. Psihic, nu că e slab, e praf! 
- Robert Niță, ex-concurent Survivor

Niță, după experiența Survivor: „Acolo faci fără regrete”

Robert Niță a vorbit și despre părțile bune ale acestei competiții și a afirmat că experiențele din Republica Dominicană nu le-ar fi putut trăi în afara acestui concurs: „În primele 11-12 zile, CRBL ținea evidența asta foarte bine, am mâncat 9 linguri de orez. E normal să slăbești atât. Dar de asta e frumos acest joc. Scoate din tine lucruri pe care nu le-ai face în mod normal, acolo le faci fără regrete”, a încheiat Niță.

„L-am văzut pe Zmărăndescu și la bustul gol, dar și mai jos. Să te uiți la imagini. Când am ajuns pe insulă, colanții îi făceau urmă pe piele deasupra genunchilor. Acuma, înainte de unele jocuri, trage colanții și îi ajung până în zona inghinalilor. Deci cred că vreo 10-12 kile le-a pierdut lejer în astea 4 săptămâni. 

A slăbit foarte mult. Eu am stat 3 săptămâni și am slăbit mult. El are de unde, masă musculară mare, țesut adipos nu foarte mult. Eu sunt mai pufos, mai mic, mai îndesat și tot am slăbit 10 kilogram în 21 de zile. 

Noi am fost cam trompete. În primele 11-12 zile, CRBL ținea evidența asta foarte bine, am mâncat 9 linguri de orez. E normal să slăbești atât. Dar de asta e frumos acest joc. Scoate din tine lucruri pe care nu le-ai face în mod normal, acolo le faci fără regrete” 

Robert Niță, ex-concurent Survivor

VIDEO Roxana Ciuhulescu după scandalul de la Survivor România

Citește și alte știri despre Survivor România:

Ofertă amețitoare primită de Bănel Nicoliță » La „Survivor România”, mai bine ca la FCSB

CONFIRMAT: un sportiv de elită la Survivor 2022! Cel mai mare nume din concurs!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
amadeus2021
amadeus2021  •  15 Februarie 2022, 14:54

GSP face jocurile trustului mamă, a se citi INTACT, din care face parte Antena 1, postul concurent celui ce difuzează Survivor -ProTv. Deci este un război de presă, mai puțin informare obiectivă.

paiazze
paiazze  •  15 Februarie 2022, 08:50

Survivor, *** fara legatura cu formatul original Survivor, in care lasi concurentii (multi - nu toti - niste ***, tatuati pe toate partile, fetele cu buzele siliconate in cel mai penibil mod) sa se injure 15 minute, ii filmezi, faci prim-planuri, bagi bipuri, dupa care intervii si le spui ca nu e frumos. :))) Cu un prezentator care nu stie decat trei cuvinte si inventeaza tot felul de ineptii de te crucesti cand il auzi. (Da, am facut greseala sa ma uit la cateva episoade, crezand ca e Survivor, dar nu e...)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  15 Februarie 2022, 08:32
Postat de 81mada pe 15 Februarie 2022, 00:11

Incearca si omu sa castige o paine, fotbalist modest, cu aceasi modestie de a se prezenta, ca nu poate mai mult, incearca si el sa se vanda , sa castige un ban. Dar a fost Nita si numele spune tot si va ramane tot Nita!

Rânjetul ăla de neam prost,atunci când vorbește ,face toți banii!..:))! Numai la pro tv se promovează toate nulitățile! De la prezentatori la invitați! Toți sunt supervedete la ei!:))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează