GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluirile unui tabloid: Ciprian Marica e spaima prietenilor! Ar fi încercat să-i fure iubita unui coleg de la națională

Ciprian Marica. Sursă foto: Farul Constanța +16   FOTO
Ciprian Marica. Sursă foto: Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 11:14

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip controversat, după o aventură dată în vileag chiar de către soțul femeii cu care Marica s-a distrat

Dezvăluirile despre viața amoroasă a lui Marica s-au intensificat în ultimele trei zile, iar istoricul lui sentimental a început să fie amplu analizat de tabloide. Relațiile avute cu vedete precum Gina Pistol, Ilinca Vandici sau Laura Teodoru sunt doar câteva dintre idilele fostului „nouar” al primei reprezentative. 

Ciprian Marica și istoricul său amoros

Tabloidul Cancan scrie că aventura dintre Marica și Ana Muntean n-ar fi fost unicul moment în care fostul fotbalist atentează la partenerele de viață ale prietenilor. 

Concret, Cancan scrie că Marica ar fi încercat, în urmă cu patru ani, pe vremea când evolua la FCSB, să relaționeze cu Cristina Rovența, nimeni alta decât actuala iubită a lui Alexandru Maxim, fotbalistul lui Gazinatep. Acesta ar fi abordat-o într-o toaletă, unde ar fi încercat să-i ceară numărul de telefon.

FOTO. Cristina Roventa, iubita lui Alexandru Maxim

+12 FOTO

Aceeași sursă mai notează că Marica ar fi procedat similar și în 2014, când era văzut mereu în preajma fostei prezentatoare de știri Daiana Anghel, care la acea vreme se pregătea de logodna cu un apropiat de-ai lui Marica.

Conflict și cu Torje?

Mai mult, un alt epidod cunoscut a fost cel petrecut cu Iulia Pârlea. Conform Cancan, Marica ar fi invitat-o pe aceasta într-o vacanță în Germania, deși ea era nimeni alta decât fosta iubită a lui Gabi Torje. Relația dintre cei doi foști dinamoviști s-ar fi deteriorat după acel episod.

VIDEO. Ciprian Marica: „Suntem un popor de trădători”

VIDEO. Filmulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS:

Citește și alte știri despre Ciprian Marica:

Ana Muntean, amenințată după clipul controversat cu Ciprian Marica! Prima reacție a soților Muntean: „Mergem la tribunal!”

Ciprian Marica a avut o tinerețe zbuciumată » Dezvăluiri savuroase: „La 15 ani, avea gagici…niște frumuseți! S-a dezvoltat mai repede ca alții”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gazistu
gazistu  •  03 Mai 2020, 19:07

1. Cum putea sa apara in public daca filmarea a fost facuta doar de sotul incornorat ?.....Cine *** o amenintat-o pe aia frate ???? . Prietena lu Marica sau celelalte amante in rest nu vad cine trebuie sa fii de-a dreptul idiot sa crezi ca au vreo sansa de castig in instanta. ea face asta numai din orgoliu,ca barbatul ei nu mai are. O invit și eu la hotel pe puritana asta . Cu o singură condiție ... Să plătească tembelul ăla de bărbatu-său . ce familie faina sunteti voi..Marica a lovit o in toate directile pe nevestuica ta iar acuma sanchi vreti despagubiri ca a aparut in presa...nu ia dat bine poate.. Ce aveți cu o femeie cinstită, căreia îi place să se culce cu alții? Asta e femeia cinstită și europeană pe care o căuta soțul înlăcrimat la ușa virilului Coțofan, rugându-se să-i fie înapoiată măcar după 4 ore de utilizare Parcă sunt din Voluntari , nu din Cluj . Această doamnă de moravuri îndoielnice l-o fi pus pe prostul ăla de fiul lui tati să dea declarația asta penibilă , care-i înjosește pe amân2.. , nu prea ne interesează cu cine se culcă o kurvă , nici cât de *** e fiul șefului Transgaz .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  02 Mai 2020, 23:09

Dar cine e pușcărie ăla din dreapta lui Marica? A ieșit cu recursul compensatoriu?

schema
schema  •  02 Mai 2020, 23:00

Mare scofala, Marica nu e insurat, nu stiu de unde scot unii ca a fi curvar este o insulta in Romania, dar la el, barbat liber, nici nu e cazul. Iar femeia aia, pana si sotul(daca i-o mai fi sot) stie ca-i plac alti barbati(asa reiese din cele spuse de el), deci, ce mare scofala? Lui ii plac femeile, ei ii plac barbatii, numai babele pot face caz de o situatie fireasca. Singura chestie nasoala e cu sotul femeii, daca intradevar Marica ii era prieten, ar fi trebuit sa-i traga una peste bot daca avea coa-te, iar nevestei...se pare ca e buna rau de nu-i reda libertatea. Poate sepricopseste cu ea Marica...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează