GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BIO

Din 2021, românii sunt obligați să selecteze legumele și fructele alterate. Care e amenda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 08:28 / Actualizat luni, 17 august 2020 08:32

Românii vor fi obligați să arunce separat deșeurile biodegradabile, precum legumele și fructele, după 1 ianuarie 2021, informează libertatea.ro

Măsura vizează strângerea fructelor alterate și resturilor de legume în recipiente separate, pe care societățile de salubrizare vor fie obligate să le preia. Amenda pentru cetățeni, în cazul în care aruncă deșeurile biodegradabile la un loc cu celelalte deșeuri va fi de 400 de lei, conform Digi24. Societățile de salubritate vor prelua aceste deșeuri și le vor transforma în îngrășământ bio pentru agricultura. Dacă nu o fac, riscă o amendă de până la 20.000 lei.

Alte știri din categoria diverse:

Investiție majoră facută de Ion Țiriac: milioane de euro băgate la Timișoara

Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează