GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

Investiție majoră facută de Ion Țiriac: milioane de euro băgate la Timișoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 17:06 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 17:46

Ion Țiriac a pornit o nouă investiție, de data aceasta la Timișoara, pe locul fostului abator din capitala Banatului. Inițial, Țiriac a vrut să facă un mall, dar acum vrea să diversifice lucrurile și să transforme o parte din investiție într-un cartier rezidențial. 

„Proprietarul actual al Abatorului este grupul spaniol Goldale Real Estate, componentă a grupului de firme a omului de afaceri Ion Ţiriac. Goldale Real Estate a demarat realizarea unui nou PUZ, cu câteva modificări faţă de cel vechi. Este vorba de realizarea unui proiect imobiliar mixt – locuire colectivă, comerţ, servicii, hotel şi birouri – care va cuprinde mai multe clădiri, blocuri rezidenţiale, parcări subtarene pe două niveluri, dar şi restaurarea clădirii monument istoric şi crearea de spatii verzi”, notează ziuadevest.ro

A băgat buldozerele într-o clădire simbol din București

Ion Țiriac a achiziţionat, la puţin timp după Revoluţie, cei 25.770 metri pătraţi pe care funcţiona Societatea Română de Ascensoare. În ultimele luni au fost puse la pământ toate halele din zona Giulești. De două săptămâni a început și dărâmarea turnului IFMA, o clădire istorică pentru București. Toate detaliile despre investiția lui Țiriac și foto aici. 

Dezvăluirile lui Ion Țiriac! Ce i-a cerut lui Klaus Iohannis, dar a fost ignorat: „M-am dus ca un olog cu șapca în mână la el!”

EXCLUSIV Ion Țiriac, povești de colecție cu Ilie Năstase: „El a fost un animal! L-am pus pe patine prima dată și în 5 minute fugea după mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
adiktedz
adiktedz  •  13 August 2020, 22:45

Omul asta la cati bani are ar putea revitaliza singur tot sportul romanesc, de la tenis la gimnastica la fotbal la absolut tot. pacat , mare pacat.

remarque
remarque  •  13 August 2020, 13:15

Omul asta nu stie sa lase nimic in urma lui. Un parc, o filarmonica, un muzeu, ceva de interes si de folos cetatenesc. Face bani si atat. Lasa ca ajunge printisorul sa-i mosteneasca averea si sa vedeti ce stralucire va aduce numelui deja solar Tiriac.

cornelconasu
cornelconasu  •  12 August 2020, 23:28

Nu se mai satură de bani și țapul ăsta bătrân ! Crede că va trăi 150 de ani !?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează