GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DONAȚIE

Suma donată de Vlad Chiricheș, după apelul făcut de MM Stoica pe Facebook: „Știu că nu-i va pica bine, dar trebuie să vă arăt”

Vlad Chiricheș a răspuns apelului făcut de Mihai Stoica. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Vlad Chiricheș a răspuns apelului făcut de Mihai Stoica. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 18:38 / Actualizat marti, 23 martie 2021 19:03

Vlad Chiricheș (31 de ani), căpitanul naționalei României, e protagonistul unui gest remarcabil. Fundașul lui Sassuolo a donat o sumă importantă într-o cauză umanitară promovată pe facebook de MM Stoica. 

Astăzi, managerul general al liderului din Liga 1 a publicat povestea lui George Cristian Tănase, un tânăr care a fost diagonosticat cu o tumoare la pancreas și care are nevoie de 70.850 de euro pentru a beneficia de tratament la o clinică din Turcia.

Apelul lui MM Stoica l-a mișcat pe Vlad Chiricheș, care, potrivit oficialului de la FCSB, a donat nu mai puțin de 1.000 de euro. MM i-a mulțumit public „stâlpului” de la echipa națională:

„Știu că nu-i va pica bine, dar nu pot să nu vă arăt cine este Vlad Chiricheș. 5 minute după ce l-am rugat să pună link-ul pe grupul jucătorilor de la echipa națională, am verificat donațiile”, a postat MM. 

Suma donată de Vlad Chiricheș, după apelul făcut de MM Stoica pe Facebook: „Știu că nu-i va pica bine, dar trebuie să vă arăt”

Mihai Stoica a făcut publică povestea tristă a lui George Cristian Tănase

„Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om mai zâmbitor, mai volubil și mai plin de viață. Cristi este acum în vâltoarea unei lupte foarte grele, dar - cu ajutorul nostru - poate învinge! Haideți să facem un gest creștinesc în Postul Mare! Orice ajutor contează! Doamne ajută!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook. 

Suma donată de Vlad Chiricheș, după apelul făcut de MM Stoica pe Facebook: „Știu că nu-i va pica bine, dar trebuie să vă arăt”

VIDEO Mihai Stoica în luptă directă cu Talpan: "Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa lui Rădoi, în direct » Sistem ultraofensiv ales de „Mister”

Mutu e gata de startul Europeanului: „Au prima șansă, dar le vom face viață grea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
george1111
george1111  •  24 Martie 2021, 12:37

Foarte frumos din partea lui Chiriches,o sa intru sa donez si eu 200lei.Toti cei care pot ar trebui sa o faca,indiferent de echipa preferata.

robotzel
robotzel  •  24 Martie 2021, 12:33
Postat de sasesase pe 24 Martie 2021, 08:11

Suma de €1000 o pot dona multi romani “normali”. Cap de cal putea măcar sa dea de 10 x suma aceea!

ia demonstreaza tu ca poti dona 1000 euro. arata-ne tu cat de normal esti sau daca nu inseamna ca esti un anornal. exista anual campanii pentru strangerea de fonduri pentru o cauza X unde sunt necesare sume de ordinul milioanelor de dolari iar miliardarii din SUA doneaza sume de genul 10.000-100.000 dolari si nu ii mai critica nimeni ca puteau dona toata suma insa se gasesc romanasi ca tine sa conteste munca unora si sa judece pe banii lor. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  24 Martie 2021, 12:31
Postat de alini pe 24 Martie 2021, 11:11

Bai penibililor!!! Nu va e rusine sa dati atentie unui puscarias,unuia care a lovit suporterii,unuii care doar suge bani nefacand nimic... Auzi 1000 euro?!!! mda...daca era om si ii pasa ii dadea toti banii(70mii)..e salariul lui pe jumate de luna..penibili.....ca are de unde..vai ce gest "nobil"..mai bine taceati...articol de ***!!!

ia da si tu salariul pe jumatate de luna daca tot ceri sa o faca altcineva. este usor sa vorbesti despre alte persoane si tu sa nu faci nimic.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează