GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GUVERN

Dunca a primit aviz pozitiv pentru Ministerul Tineretului și Sportului: "Practic toate sporturile, chiar şi sporturi extreme" » Cum comentează demiterea de după Colectiv

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 11:56

Marius Dunca a primit aviz favorabil pentru Ministerul Tineretului și Sportului în urma consultărilor care au avut loc astăzi în comisiile de specialitate din Parlament. 

Decizia a fost luată de Comisiile reunite pentru învățământ, știință, tineret și sport ale Camerei Deputaților și Senatului, cu 22 voturi "pentru" și 12 "împotrivă".

În urmă cu un an și două luni, Dunca a fost primul om găsit responsabil de premierul Victor Ponta de tragedia de la Clubul Colectiv și demis la două zile după incendiu.

"Nu am avut nicio vină pentru Colectiv. Am fost numit politic, am fost demis politic", a spus noul ministru al tineretului și sportului la discuțiile de astăzi, citat de Adevărul. 

Marius Dunca a fost încurcat în momentul în care jurnaliștii l-au întrebat cât costă un abondamnt la metrou. "Nu mai sunt student. Toţi studenţii vor avea transport gratuit pe CFR", a răspuns Dunca.

Întrebat ce sport practică, ministrul a replicat: "Practic toate sporturile, chiar şi sporturi extreme".

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, instituție condusă la vremea respectivă de Dunca, au fost în control la Clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015, cu 24 de ore înainte de incendiul în care și-au pierdut viața 64 de tineri și alți 100 au fost răniți.

Dunca, 36 de ani, nu a avut legături cu sportul de-a lungul anilor. El a condus o firmă de curățenie din Brașov și a fost președintele Autorității pentru Protecția Consumatorilor.

Dunca a fost secretar general Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului. Din iulie 2016 este președinte al PSD Brașov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1192813974089668
Vieru Florin  •  04 Ianuarie 2017, 17:27

daca domnul ministrul are vre-un plan legat de organizarea unor meciuri din campionatul european de fotbal din 2020? nu cred. si de ce ? 1. habar nu are ca exista competitia, 2. daca intre timp a aflat, habar nu are ca suntem si noi implicati, si ca urmare o sa se merga in voia sortii, si in cazul in care nu se indeplinesc anumite obiective e absolvit de orice vina, vina apartine vechii guvernari, in cazul in care se indeplinesc obiectivele, meritele sunt ale domniei dansului; concluzia e ca e un incompetent ca toti colegii mariei sale, interesul e decat si numai atat buzunarul domniei sale (aici ma refer la sasalariu, toti incmpetentii lucreaza la stat, la spagi si comisioane ffff grase) si *** *** *** de incompetent si pe el si pe colegii lui :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  04 Ianuarie 2017, 12:24

Tare as vrea sa ii faceti un test din sportul romanesc. O intrebare pentru noul ministru: stiti ca in 2020 Romania organizeaza niste meciuri de la Euro. Aveti un plan pentru aceasta competitie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează