DIVERSE  ·  GEST

Eroul de la Verona! Un fotbalist de la Chievo, gest de gentleman în plină noapte: a salvat o femeie din mâinile logodnicului violent

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT Sambata, 17 Septembrie 2016, 10:29

Riccardo Meggiorini, 31 de ani, a devenit erou în Italia după gestul său de azi-noapte. Atacantul lui Chievo Verona a salvat o femeie din mâinile logodnicului care s-a năpustit peste ea în plină stradă, într-unul din cartierele Veronei.

Totul s-a produs în jurul orei 2:30 dimineața, informează Repubblica, atunci când Meggiorini a fost trezit din somn de țipetele disperate care se auzeau de pe stradă. Fotbalistul s-a uitat pe fereastră și a văzut cum o femeie era agresată de un bărbat. A rugat-o pe soția sa să sune la poliție, iar el a fugit pe scări ca să-l oprească pe bărbatul violent, însă acesta nu s-a speriat de prezența fotbalistului. Se pare că cei doi s-au îmbrâncit, însă Meggiorini a reușit să-l imobilizeze pe logodnicul femeii până la sosirea carabinierilor.

Femeia, vizibil afectată de cele întâmplare, cu hainele rupte, i-a mulțumit în lacrimi salvatorului ei gestul curajos.

Atacantul născut la Isola della Scala joacă la Chievo din 2014, atunci când a fost transferat de la AC Torino. A mai jucat în cariera sa la Inter, Spezia, Pavia, Cittadella, Bari, Bologna, Genoa și Novara, în primele trei eșaloane fotbalistice din Italia.
sursa: www.repubblica.it Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

chromophobia  •  17 Septembrie 2016, 10:57

Daca se intampla la noi,iesea unul la fereastra si tipa la ala sa-i dea 2 bucati si aia sa indure pt ca el nu vrea sa fie deranjat.Si sa nu o bata langa masina lui parcata in fata blocului care are rezervare cu un mare P ,cumparat cu 5 lei din piata

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1