GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

EXCLUSIV Gianna Nannini a vorbit pentru Gazetă despre cântecul dedicat Campionatului Mondial din 1990, Un'estate Italiana: "A fost cel mai de succes din istorie!"

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 14:52

La mai bine de 26 de ani distanță de la prima interpretare, piesa compusă de Gianna Nannini continuă să fie considerată unul dintre cele mai cunoscute imnuri ale turneelor finale.

Artista revine la București pe 27 aprilie, la Sala Palatului, pentru un spectacol de 3 ore cu cele mai mari hituri ale sale.

"Mă bucur să aud asta. De fapt, prin acest cântec am devenit foarte cunoscută în întreaga lume.

Fotbalul este un vehicul de imagine extraordinar. Sunt mulțumită că imnul meu a fost cel mai de succes din istorie. M-am întâlnit cu Maradona și a fost o experiență extrem de emoționantă.

Așa cum nu voi uita nici întâlnirea pe care am avut-o cu Gianluca Vialli. Echipa mea favorită a fost muzica rock!", a spus Gianna Nannini în exclusivitate pentru Gazetă.

"Am descoperit în România o viață de noapte fascinantă, bogată în muzică internațională, care îți oferă șansa să te întâlnești cu oameni ce te cunosc și ce-ți știu piesele. M-am simțit la fel ca și în Italia, o afecțiune intensă și generoasă"
Gianna Nannini, artist

95 de leicostă cel mai ieftin bilet la concertul "Hitstory Tour" care va avea loc la București, pe 27 aprilie, la Sala Palatului, un eveniment organizat de Balkan Entertainment Company

Tot interviul oferit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor se pot citi acum pe platforma Gazeta Digitală.

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  18 Ianuarie 2017, 23:42
Postat de atentu pe 18 Ianuarie 2017, 17:57

Ascultand, te ia cu furnicaturi pe sira spinarii. Pentru cei care au trait acele clipe senzatia este unica. O, tempora !

Doar pentru cei care au trait acele momente, nu si pentru generatia de azi, gigista, gesepista si fecesebista.

neamircea
neamircea  •  18 Ianuarie 2017, 19:20
Postat de gabineg pe 18 Ianuarie 2017, 17:29

Un estate este masculin, deci este italiano, nu "italiana"...

"estate" e la feminin. corect in melodie este "un'estate italiana", unde apostroful de acolo tine loc de "a" de la "una". se pune cu apostrof pentru ca ar fi 2 vocale una langa alta si nu "cadreaza" :)

kwd2015
kwd2015  •  18 Ianuarie 2017, 18:07
Postat de atentu pe 18 Ianuarie 2017, 17:57

Ascultand, te ia cu furnicaturi pe sira spinarii. Pentru cei care au trait acele clipe senzatia este unica. O, tempora !

daaaa, asa e!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează