GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

EXCLUSIV Oficialii aeroportului Otopeni reacționează în cazul scandalului Gigi Becali - Cristian Preda: "Becali a plătit pentru acces VIP"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 14:02

Europarlamentarul Cristian Preda a fost implicat într-un dur schimb de replici cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, pe aeroportul "Henri Coandă", după ce patronul FCSB și Ionuț Luțu au trecut prin poarta de protocol pentru a se îmbarca în avion. (Detalii aici)

Contactați de Gazeta Sporturilor, oficialii aeroportului Otopeni au vorbit pe marginea incidentului de ieri dimineață.

"Am văzut imaginile incidentului dintre domnul Cristian Preda și domnul Gigi Becali. Singurul comentariu pe care putem să-l facem este că domnul Becali a trecut prin poarta de protocol pentru că a plătit pentru acest lucru. Aeroportul pune la dispoziție un astfel de serviciu, iar Becali a plătit pentru acces VIP și servicii oferite special. Oricine solicită aeroportului poate trece prin poarta de protocol dacă plătește tariful solicitat de către aeroport", au precizat oficialii de la "Henri Coandă"

Citește și: EXCLUSIV Europarlamentarul Cristi Preda, mesaj categoric pentru Gigi Becali: "Un huligan! A distrus o mare echipă din fotbalul românesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
xray
xray  •  12 Septembrie 2018, 20:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  11 Septembrie 2018, 20:32

Basistul Preda are juma de norma portar la Airoport. Nu-i ajunge indemnizatia de iuroparlamentar si se mai scoate prestand la ordine pe sectorul VIP. Linge blide.

zizu
zizu  •  11 Septembrie 2018, 19:06

Și adică asta scuză comportamentul animalic al infractorului de pipera-poarta albă?halal!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează