GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRE

EXCLUSIV Un fost mijlocaș al Științei reacționează după dezvăluirile Lorenei Balaci: „Știe ea chestia asta? Vorbește aiurea, vreau să dea dezmințire!”

Ciprian Danciu, la Craiova, într-un duel cu stelistul Daniel Bălan
Ciprian Danciu, la Craiova, într-un duel cu stelistul Daniel Bălan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 17:33

Ciprian Danciu (41 de ani), fost mijlocaș al Universității Craiova între anii 2000-2002,  a reacționat după ce Lorena Balaci a dezvăluit în GSP că tatăl ei a murit supărat pe actualul antrenor al Iașiului, Flavius Stoican. Ilie Balaci l-a bănuit pe fostul fundaș dreapta că l-a trădat, alături de alți fotbaliști olteni, în al doilea mandat de antrenor la Știința. 

Danciu, fotbalist adus în Bănie de Gigi Nețoiu, cu restul lotului de la Rocar,  s-a aflat printre jucătorii trimiși la echipa a doua de Balaci după acea serie de meciuri slabe, însă Lorena Balaci nu i-a pronunțat numele. Totuși, declarațiile care pun la îndoială integritatea acelor meciuri l-au făcut să răbufnească:

„Am fost surprins să aud declarațiile Lorenei. N-am dat niciodată vreun meci cuiva. Nu am luat niciodată vreun ban ca să mă bată cineva. Vreau să le aduc aminte suporterilor Craiovei că, la pauză la un meci cu Astra, eram conduși 2-0, și ei ne-au făcut blatiști. Atunci am tăcut din gură, jucasem slab, iar după pauză m-a ajutat Dumnezeu și am dat două goluri și am făcut 2-2. M-am dus direct la galerie și le-am spus cum e cu blatul.

ciprian danciu antrenor

Vreau să-i spun Lorenei că-i înțeleg durerea pentru că a murit tatăl ei. Dar îi aduc aminte ceva ce cred că ea nu știe. La 4 ani distanță de la episoadele povestite de ea, nea Ilie Balaci m-a luat cu el la Alarabi în Qatar. Dacă l-aș fi vândut, m-ar mai fi luat acolo?

Și o săptămână și jumătate până mi-au dat casă, nea Ilie m-a luat să stau la el, nu m-a lăsat la hotel. Știe Lorena chestia asta? Dacă avea vreo urmă de îndoială m-ar mai fi luat? M-ar mai fi ținut în casă? N-am vorbit cu niciunul dintre cei pe care i-a atacat, nu e treaba mea. Eu vorbesc în numele meu.

E imaginea mea în joc! M-am retras din fotbalul mare, antrenez copii. Nu înțeleg de ce a spus lucrurile astea. Dacă era adevărat tăceam din gură, mai ales că au trecut anii. În 2010, când eram antrenor la Baia Mare, nu vreau să-ți spun câte propuneri am primit după ce ne salvasem de la retrogradare. Propuneri pentru a da meciul unor echipe de se luptau la promovare.

Și era vorba despre sume imense. N-am vrut să aud de așa ceva! Cum să accept vreodată așa ceva atunci?! Mai ales că eu aveam 22-23 de ani și eram dornic de afirmare. Am făcut fotbalul din plăcere, nu m-au interesat banii. Lorena vorbește aiurea și nu cunoaște cauza. O înțeleg, e supărată că i-a murit tatăl, iar Stoican n-a mers la înmormântare.

Eram pe primul loc în perioada aia, eram nebuni să ne dăm la o parte? Aveam șansa să ne distanțăm de Rapid, dar am pierdut puncte acasă cu Bistrița și Ceahlăul. Am suferit mult din cauza asta!

Nu am vrut niciodată să-l dăm afară pe nea Ilie, cum să spui așa ceva. N-ai cum să te gândești la așa ceva. Vreau ca Lorena să-și ceară scuze sau să dea dezmințire. Sau dacă își susține punctul în continuare, să aducă probe. N-am luat niciodată vreun ban!”, a zis Ciprian Danciu pentru GSP.RO.

CULISELE CERTURILOR STOICAN - BALACI:

EXCLUSIV Secretul trist al lui Ilie Balaci: a murit supărat pe finul său, Flavius Stoican, pe care-l acuza că „l-a vândut” » Fiica lui Balaci: „E adevărat. Flavius nu și-a cerut niciodată iertare”

VIDEO Imagini sensibile: cum a petrecut Stoican în ziua înmormântării nașului său, Ilie Balaci. Acuzat că și-a vândut tatăl spiritual în 2001. Fiica lui Balaci: “Mi-e scârbă. E jenant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  31 Ianuarie 2019, 06:52

Declaratia lui Danciu pare noaptea mintii. Blaturile pe care incearca el sa le nege erau celebre, evidente, intreg stadionul le vedea, toata lumea stia si nu vorbim aici doar de Craiova.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  31 Ianuarie 2019, 00:58

Clonatii au jucat în acel meci cu 5 jucători de la echipa a doua iar patru din ei se aflau la primul meci în prima ligă.Dupa o săptămână au jucat cu noi cu Steaua dar atunci au jucat cu echipa completa.Pai cum vine asta mă,joci cu juniorii iar cu Steaua bagi prima echipă?Asta este o desconsiderare a competiției iar clona trebuia retrogradată pentru desconsiderarea competiției in acel an.........

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  31 Ianuarie 2019, 00:24

Stoican și Danciu sunt sfinți pe langa marile blaturi pe care le-a făcut clona 2013.Cel mai mare blat din istoria fotbalului românesc a fost clona2013 cu Viitorul de acum două sezoane când clonatii anunțau cu o săptămână înainte de meci că vor face blat ca să nu ia Steaua campionatul.Sa nu mai spun de blaturile pe care le facea clona in liga a doua cum au promovat cu câteva meciuri suspecte cu Slatina sau alte echipe care făcea parte din "cooperativa"clonei sau cum ii împingeau arbitrii de la spate in unele partide echilibrate,totul pentru ca echipa sistemului sa promoveze sau cum a fost modificat statutul la finalul competiției pentru ca acest hibrid politic sa promoveze nemeritat și ILEGAL la doar câteva luni de la înființare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează