GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU

Fanii celor mai importante formații din România se vor duela la "Turneul Ultra"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 12:29

16 echipe formate din ultrași se vor lupta pe 11 iulie la Turneul Ultra, care va avea loc pe 11 iulie la Brașov.

Fanii mai multor echipe din România, dar și din Moldova se vor înfrunta într-un turneu de mini-fotbal, primul organizat la nivel național.

16 echipe se vor duela pe Stadionul Forex, cu începere de la ora 10:00, pentru promovarea spectacolului și pentru un fotbal curat, potrivit revistaultra.ro.

Fanii prezenți la turneu sînt susținători ai unor echipe precum Dinamo, Rapid, FC Argeș, Steaua, U Cluj sau Universitatea Craiova.

Cele patru grupe vor fi:

GRUPA A

1. Sud Dinamo (Dinamo Bucureşti)
2. Peluza Nord Piteşti (FC Argeş)
3. Oastea Fiară (Zimbru Chişinău)
4. Peluza Sud Moreni (Flacăra Moreni)

GRUPA B

1. T2 Rapid (Rapid Bucureşti)
2. Peluza Sud Farul (Farul Constanţa)
3. Steel Boys Galaţi (Oţelul Galaţi)
4. Uniţi Sub Tricolor (România)

GRUPA C

1. Peluza Sud ’97 (FC Universitatea Craiova)
2. Peluza Şepcile Roşii (Universitatea Cluj)
3. Peluza Sud Tulcea (Delta Tulcea)
4. Peluza Nord Vaslui (FC Vaslui)

GRUPA D

1. Sud Steaua (Steaua Bucureşti)
2. Peluza Sud Jiul (Jiul Petroşani)
3. Liga Suporterilor Stegari (FC Braşov)
4. Peluza Nord Iaşi (CSMS Iaşi)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
xftw
xftw  •  06 Iulie 2015, 16:19

"Ideea turneului vine în contradicţie directă cu industria viciată care a ajuns în prezent fotbalul jucat prin birouri, o afacere putredă şi coruptă, un pretext de a stoarce bani din buzunarul fanilor, prin orice metode şi mijloace. Aşadar, acest eveniment urmăreşte şi promovează scopul primordial al acestui sport, aşa cum era odinioară şi cum ar trebui să fie: un spectacol pentru suporteri, jucat de această dată de suporteri."

cristid.
cristid.  •  06 Iulie 2015, 16:11

@tzusti_reloaded: se joaca pe banii suporterilor, transportul si inchirierea terenurilor pe banii suporterilor. Turneul are ca scop promovarea a ceea ce trebuia sa exprime sportul rege: un sport curat, fara mizeria promovata de fotbalul modern: bani, patroni, scandaluri. Trebuie unitate inainte de meciul anului cu Ungaria.

cristid.
cristid.  •  06 Iulie 2015, 16:07

A auzit de noi o intreaga Romanie / Cand apar baietii fuge orice galerie / Va spunem meci de meci RAMANEM IN PICIOARE / Si oricat ati vrea SUDul Stelei NU DISPARE !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează