GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

În avionul prăbușit cu milionarul Dan Petrescu se aflau și fetele fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu

Sursă foto: ilkha.com
Sursă foto: ilkha.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 21:46 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 01:11

În avionul românesc prăbușit astăzi în Italia se aflau și cele două fiice ale fostului comentator sportiv Miki Alexandrescu, decedat în luna martie a anului trecut.

Toate cele opt persoane aflate la bord au murit în urma impactului, printre care și Dan Petrescu, un asociat de-ai lui Ion Țiriac, dar și cele două fiice ale lui Miki Alexandrescu, notează G4 Media

Claire și Emilie Alexandresco, fiicele regretatului Miki Alexandrescu, aveau cetățenie franceză, scrie pe Facebook jurnalistul Radu Tudor.

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV, când acest post de televiziune a transmis „Marele Circ”. Dan Alexandrescu, cunoscut ca „Miki” pentru apropiați și pentru iubitorii sportului, a murit pe 13 martie 2020, la 65 de ani, în urma unui infarct. 

Un avion privat românesc s-a prăbușit la Milano: a murit asociatul lui Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

Un avion privat românesc s-a prăbușit astăzi, în jurul orei 13:00, peste o clădire de la marginea orașului Milano. La bord se aflau opt persoane, niciuna nu a reușit să supraviețuiască.

Aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o clădire în construcție din San Donato Milanese (Milano). Potrivit Mediafax, toate cele opt persoane au murit: pilotul, copilotul, un copil și cinci adulți.

Conform sursei citate, pilotul avionului era Dan Petrescu (68 de ani), un partener de afaceri de-ai lui Ion Țiriac, considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la un miliard de euro.

Dan Petrescu locuia la Monte Carlo și era asociat în afacerile familiei Țiriac, scriu și cei de la Gândul.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Vezi și:

VIDEO Ce tragedie! Un avion privat românesc s-a prăbușit la Milano: a murit asociatul lui Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

VIDEO Discurs-manifest al lui Jurgen Klopp despre vaccinare: „«Cum poți să-mi spui așa ceva?». Poate sunt eu naiv. E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
radumatei
radumatei  •  04 Octombrie 2021, 23:06

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească.

caminero
caminero  •  04 Octombrie 2021, 15:37
Postat de maistorkokir pe 04 Octombrie 2021, 01:56

ca veni vorba de Ion Tiriac, care la randul lui are licenta de pilotat avioane de mici dimensiuni, mi-aduc aminte ce spunea Giovani Becali, acum 7,8 ani, cand se gandea sa-si cumpere un avion privat, cum ca ii povestea Ion Tiriac care avea avion personal si pe care il conducea singur si era dispus sa-i arate ce si cum, la care Geovani Becali i-a ras si i-a zis ca "va intra in avionul lui (a lui Tiriac), insa doar pilotat de un pilot adevarat, profesionist :))" ...

Da, dar e bine să ai și licență și să știi totuși să mîi hărăbaia zburătoare, ca în caz de ceva s-o poți duce la pămînt corespunzător (adică să nu lași totul pe seama gravitației. cum ar veni ...).

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  04 Octombrie 2021, 14:53
Postat de pistolero10 pe 04 Octombrie 2021, 06:12

noroc cu brosti ca tine care se pricep la toate.

Eu nu am pornit in marsarier la nici un concurs. Plus cunostintele mele in domeniul auto si racing sunt mult superioare, desi nu am fost comentator. Ca mine sunt cel putin 1000 in tara asta, de toate varstele.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează