GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PEOPLE'S CHOICE AWARDS

FOTO Adelina Pestrițu, selfie de peste 100.000 de like-uri cu Kim Kardashian » Românca a fost premiată la People's Choice Awards

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 19:18

Adelina Pestrițu s-a ridicat la cel mai înalt nivel la gala People's Choice Awards din California (SUA), unde a fost premiată și și-a făcut selfie-uri cu vedete ca Kim Kardashian, Jennifer Anniston și Gwen Stefani. 

Românca a primit premiul pentru cel mai bun influencer pop din România la gala unde au mai fost prezente personalități precum Adam Sandler, Jeremy Scott sau Jimmy Fallon. 

„Gala E! People's Choice Awards a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată. Ziua de ieri mi-a generat emoții pe care nu credeam că le pot simți vreodată și nu știam că le am în interiorul meu. 

Vibe-ul de pe covorul roșu m-a făcut să mă nasc a doua oară. Nu mi-am imaginat niciodată că pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel internațional” a spus Adelina Pestrițu, conform unui comunicat remis Mediafax.

Imaginea postată cu Kim Kardashian postată pe contul de Instagram al Adelinei a strâns deja peste 100.000 de like-uri.

+18 FOTO

Vezi și:

Gafă monumentală! Gabriela Firea a semnat referatul prin care îi va acorda titlul de cetățean de onoare lui Cornel Dinu, fostul antrenor principal la „Steaua București” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  12 Noiembrie 2019, 09:37
Postat de mateodamiano7 pe 11 Noiembrie 2019, 21:02

O poza face cat 1000 de cuvinte: "***". E bine ca, desi am avut un trecut groaznic (saracie, mizerie, lupte cu otomanii si alte natii, apoi WW1 si WW2 si comunism), acum avem un prezent de ***, plin de kitsch, cu scara valorilor rasturnata, e bine ca macar nu avem niciun viitor. Nici macar pestrit.

Esti mai amuzant decat prevede legea,zau asa!

bazinga
bazinga  •  12 Noiembrie 2019, 09:36

Olimpicele noastre la fizica atomica in toata inteligenta lor!Boticul la inaintare.....obligatoriu!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Noiembrie 2019, 00:23
Postat de cfrinho pe 11 Noiembrie 2019, 22:09

Poate ca tu si familia ta ati avut un trecut groaznic si ***, eu te asigur ca la mine n-a fost cazul, deci vorbeste in nume personal, nu generaliza.

vorbea de romani in general! ardelene, mai molcom asa, te prinzi tu pana saptamana viitoare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close