GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Anca Bucur a câștigat pentru a șasea oară titlul de Miss Fitness Universe! Este îndrăgostită de sport: „Îmi dă posibilitatea să mă exprim liber”

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 11:17

Anca Bucur la fitness e mai tare ca Brazilia la fotbal. Românca de 32 de ani a cucerit în urmă cu două luni cel de-al 6-lea titlu mondial. Între probe, ea a avut grija de copilul ei, care avea în timpul concursului doar 9 luni. 

"Proba exercițiului de fitness, care durează două minute, are la rădăcină sportul pe care l-am practicat ani mulți la nivel de performanță: gimnastica aerobică. Toți anii petrecuți în sala de gimnastică m-au ajutat să fiu azi în acest punct. Fitnessul îmi dă posibilitatea să mă exprim liber, și asta iubesc cel mai mult la acest sport. 

Sincer, nu am început acest drum cu gândul să fiu campioana lumii de șase ori, de zece sau de două. Știu că mi-am dorit foarte tare, când eram mică, să devin «o campioană» și că am muncit tare mult pentru asta. Sănătatea și echilibrul au fost mereu pe primul loc pentru mine", dezvăluie Anca într-un interviu pentru revista VIVA! de septembrie. 

+15 FOTO

Sportiva vorbește despre efortul pe care-l depune și despre secretele din spatele succesului. "Eu am mâncat sportul pe pâine, iar asta se vede! Îmi place să fac mișcare, să mă simt bine în pielea mea, așa că am transformat toate astea într-un stil de viață sănătos și activ. Am învățat să fac alegeri sănătoase, dar și să mă bucur de anumite răsfățuri culinare din când în când. 

Echilibrul este cheia. Foarte important e să consumăm alimente proaspete, gătite simplu, în cantități mici și dese. Mesele sănătoare completează antrenamentele eficiente. Dacă vrem pătrățele, e nevoie să renunțăm o perioadă bună la dulciuri, făinoase, produse de patiserie sau combinații de alimente greșite", mai spune Anca.

+15 FOTO

"Îmi plac dulciurile, în special ciocolata. Dar pot să renunț la ea periodic. O consum la interval de câteva luni. Nu am ceva de la care nu mă pot abține. Cred că și asta e tot un exercițiu pe care poți să îl faci cu tine însuți" 
Anca Bucur, sportivă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează