GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Cum a fost oprit Peter Crouch de soția lui să facă o poză cu Pamela Anderson: „Uite așa funcționează treburile în showbiz”

Peter Crouch cu iubita lui, Abbey Clancy +14   FOTO
Peter Crouch cu iubita lui, Abbey Clancy

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 21:19 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 21:29

Peter Crouch a povestit la emisiunea lui de pe BBC o poveste amuzantă din momentul în care s-a întâlnit cu Pamela Anderson și era alături de soția lui, Abbey Clancy.

Fostul jucător de la Liverpool și Tottenham s-a entuziasmat și a vrut să facă o poză cu fosta vedetă din Baywatch și Playboy, însă a fost oprit de soția lui.

„Când am văzut-o pe Pamela Anderson i-am spus soției mele că trebuie neapărat să fac o poză împreună cu ea. Dar ea mi-a replicat pe un ton care nu admitea negocierea că nu este nevoie. Am încercat să-i explic că toți prietenii vor fi invidioși pe mine, trebuie să am o fotografie cu Pamela, dar ea a rămas inflexibilă. Uite așa funcționează treburile în showbiz.”, a spus Crouch conform digisport.ro.

Abbey Clancy, 34 de ani, e unul din cele mai cunoscute fotomodele din Marea Britanie. Publicațiile britanice au speculat că accesul ei de gelozie a fost determinat de faptul că Pamela Anderson e o devoratoare de fotbaliști, dovadă fiind relația ei cu Adil Rami.

Galerie FOTO: Pamela Anderson

+10 FOTO

Citește și alte știri mondene:

GALERIE FOTO Uitați de Sharapova și Bouchard! Ea e adevărata jucătoare-fotomodel din WTA

GALERIE FOTO Brunetă FABULOASĂ de pe Instagram care îl fascinează pe un fost dinamovist și pe Jason Derulo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează