GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Cum au aflat Cristi Manea și iubita sa, Irina, că vor fi părinți: „Am vrut să îi fac o «glumiță». M-au lăsat picioarele și m-am blocat!”

Irina Deaconescu FOTO: elle.ro +49   FOTO
Irina Deaconescu FOTO: elle.ro

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 15:00 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:49

Cristi Manea, 22 de ani, e de anul trecut într-o relație cu Irina Deaconescu, 22 de ani, iar acum cei doi au aflat că vor avea un copil.

„Este o poveste destul de amuzantă, zic eu, legată de momentul în care am aflat că sunt însărcinată. Tot vedeam că au loc schimbări în corpul meu și i-am spus în glumă iubitului meu că s-ar putea să fim părinți. 

Am ieșit să facem niște cumpărături și am zis să cumpărăm și un test, dacă tot suntem în oraș. Am mers la baie să fac testul, l-am lăsat pe suportul pentru hârtie și, în timpul în care testul se colora, mă gândeam la cum o să ies din toaletă și o să îi fac o «glumiță» iubitului meu, spunându-i că sunt însărcinată. 

Am ridicat ochii și am văzut cele doua liniuțe. Joke’s on you, Irina… M-au lăsat picioarele și m-am blocat. Am ieșit și i-am spus prietenului meu că sunt două liniuțe pe test. S-a uitat la mine și i-a apărut un zâmbet imens pe buze. Mi-a spus «O să ne descurcăm, o să fie minunat. Suntem împreună în asta», și în acel moment mi-a dispărut și mie toată teama și am început să mă bucur de minunea care ni s-a întâmplat. Acum suntem nerăbdători să vedem cum arată această minune.

Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, a declarat Irina pentru elle.ro.

+45 FOTO

„Sunt absolut fascinată de acest mecanism perfect care este corpul și de toate modificările lui. Mereu îmi spun «Tu îți dai seama că toate aceste schimbări au loc pentru că urmează să aduci pe lume un alt suflet?». În primul trimestru nu au existat schimbări din punct de vedere fizic, dar mă simțeam extenuată și stările de greață își făceau apariția în fiecare zi. La un moment dat, mă obișnuisem cu ideea că așa o să fie toată sarcina, și n-a fost așa. 

Acum sunt în trimestrul al doilea și stările de greață au dispărut, însă au apărut schimbările fizice. Șoldurile s-au lățit, burtica a crescut, vergeturile și-au făcut apariția, picioarele sunt din ce în ce mai butucănoase și grele. Încerc să nu mă panichez, chiar dacă nu mă mai încape nimic, nici măcar hainele iubitului meu, de care am tot profitat în ultima perioadă, vreau doar să mă bucur de aceste schimbări, pentru că știu că în câteva luni corpul meu o să revină la normal”

Irina Deaconescu

„Eu și Cristi ne-am cunoscut în vacanță și a fost totul natural. A intrat în grupul nostru ca și cum ne-am fi cunoscut dintotdeauna. N-a făcut nimic special să mă cucerească. E un om foarte bun, calm. E diferit față de toti oamenii pe care i-am cunoscut. Chiar așa e. E un om pur. Și nu erau genul meu oamenii ăștia «bunuți»”

Irina Deaconescu

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său.Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 6000,000 de fani pe Instagram.

VIDEO Interviu inedit cu Cristi Manea și iubita sa, Irina Deaconescu

GALERIE FOTO Noua cucerire a lui Ion Ion Țiriac este amețitoare! Cu ce star WTA se iubește acesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rapidist57
rapidist57  •  23 Iulie 2020, 16:31

Sa va traiasca si sa fiti fericiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează