GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Dinu Gheorghe deține în zona Primăverii din București un adevărat palat, pe care l-a scos la vânzare contra a 5 milioane €

Casa de 5 milioane a lui Dinu Gheorghe +14   FOTO
Casa de 5 milioane a lui Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 17:21

Numit recent președinte la Dunărea Călărași și de ani buni analist TV, Dinu Gheorghe, 66 de ani, face și afaceri imobiliare.

De câteva zile, site-urile de imobiliare sunt împânzite de anunţurile în care apare casa pe care acesta o are în Capitală. Aflată în cartierul Primăverii, la doar două minute de Piața Charles de Gaulle, vila-OZN are un preț de 5 milioane de euro!

Cu o suprafață construită de 500 mp și un teren de 1.258 mp, casa din buricul Bucureștiului ridicată în 1940, are 10 camere, 4 dormitoare, 7 băi, 10 locuri de parcare și sală de sport. "Fermecătoarea clădire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău" este descrierea de pe siteuri.

Pivniță cu ușă blindată!

Imobilul a fost consolidat integral în anul 2000 și reamenajat în anul 2018. "Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul, cât şi din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă şi este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilităţile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acţionate electric, sistem audio etc", se mai arată în anunţul postat.

Casa de 5 milioane a lui Dinu Gheorghe +15 FOTO

Interesant este faptul că vila omului de fotbal deține o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică, aceasta fiind dotată cu ușă blindată! Mai mult, există o cabină de pază, spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zona centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu, dar și "o zonă de recreere compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sala de sport și camera de masaj".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  17 Martie 2019, 23:40

Cred că am greșit ziarul. Asta e cu anunțuri. Nu de sport.....

1213785285311900
Adrian Ionica  •  17 Martie 2019, 21:33

alta mazare..

2082916938655047
John Blackstar  •  17 Martie 2019, 20:27

cat a furat asta in vama la aeroport nici basescu n-a furat cat a fost pe vas =))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează