GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

FOTO Fetele Anamariei Prodan, în Playboy: "La noi e golănie, dar în străinătate e o mândrie"

Anamaria Prodan și Sarah +11   FOTO
Anamaria Prodan și Sarah

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 10:15

Anamaria Prodan are o relație strânsă cu fiicele ei, Rebecca și Sarah, chiar dacă ele se află la studii peste Ocean.

Sexy-impresara a pozat în trecut pentru Playboy, iar acum, întrebată de reporterii GSP dacă și-ar lăsa una dintre fete să pozeze în Playboy, Anamaria Prodan le-a dat frâu liber să aleagă acest drum.

"Cu mare drag! Și vă spun și de ce. La noi conceptul Playboy este golănie, dar în străinătate este o mândrie. Ca să ajungi în străinătate în Playboy trebuie să fii top, top, top!

Conceptul Playboy este o chestie, din punctul meu de vedere, incredibilă. Uitați-vă cine pozează afară? Numai vedete! Dar trăim în România și poate că puțin s-a exagerat pentru că aici au pozat foarte multe nonvalori sau fetițe din astea de oraș. În străinătate nu există așa ceva!", a declarat Anamaria Prodan.

"O femeie poate distruge cariera unui fotbalist înaintea ca aceasta să înceapă! Pentru că bărbatul își pierde mințile după o femeie la orice vârstă, mai ales la 17-18 ani"
Anamaria Prodan, impresar

Citește și: Reacția lui Gigi Becali când a văzut-o dezbrăcată pe Anamaria Prodan: "Mai vede poza și pe WhatsApp și asta îmi spune"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
antalmihai
antalmihai  •  05 Septembrie 2018, 18:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  05 Septembrie 2018, 16:59

In strainatate trebuie sa fi top-top ca sa apari in reviste, just, la noi apar doar tzoapele si femeile de slaba factura, asta nu vrea sa spuna sexi-manelista de conditie indoielnica!

invinctus
invinctus  •  05 Septembrie 2018, 16:58

La cat *** sunt in Romania si cati sunt fanul ciobanului si al *** asteia cred ca are sanse si politica in psd are sanse de reusita mai ales ca ea se crede cea mai frumoasa si desteapta de pe Pamant !!!! Fituica gsp de ce nu va numiti fcsb ca numai de ei vorbiti !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează