GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Gabi Balint, așa cum nu l-ai mai văzut » Apariție spectaculoasă a fostului stelist: a încins Hora Someșană într-o costumație inedită

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 09:41

Chiar dacă Sărbătorile au trecut, Gabi Balint, care a împlinit pe 3 ianuarie 57 de ani, a continuat să petreacă! 

Și-a cumpărat un pieptar nou-nouț și a petrecut o seară de poveste, acasă, la Bistrița-Năsăud. 

"A fost Hora Someșană! O tradiție de sute de ani pe care încercăm să o ducem mai departe. La Horă participă oameni care au costume de la străstrăbunici, de o valoare incredibilă și vechi de sute de ani. 

Pe vremuri copiii satului veneau îmbrăcați în astfel de straie la școală, dar tradiția s-a pierdut. Eu mi-am cumpărat un pieptar nou, frumos! L-am luat de la doamna Virginia Linul. Toate costumele dânsei sunt realizate manual", a povestit Balint.

Vezi și: 

Gabi Balint a împlinit azi 57 de ani! 3 declarații tari ale legendei Stelei: „Acum, aș închide televizorul la finala de la Sevilla” + de ce și-a dat împreună cu Lăcătuș cu zahăr pe păr

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează