GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

FOTO Karmen, de la fotbal la modă » A făcut sport de performanță, acum a ajuns un manechin celebru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

În adolescență, era o splendoare în iarbă. Karmen Pedaru, născută în sătucul Kehra, din nordul Estoniei, e pasionată de sport.

La șase ani, juca fotbal, baschet și handbal. A făcut fotbal de performanță, era portar și a evoluat pentru "naționala" U19 a Estoniei. După un an, viața frumoasei blonde cu ochi verzi (1,78 m) s-a schimbat radical. A devenit azi, la 26 de ani, una dintre cele mai faimoase manechine ale momentului.

A prezentat colecțiile Cavalli, Versace, Yves Saint Laurent, Dior, Chanel pe cele mai cunoscute scene ale modei internaționale. În 2014, a fost aleasă pe locul 4 în Top 50 Models. Dar nu renunță la sport. Se menține în formă cu câteva ore zilnice de tenis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează