GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

FOTO Kournikova arată incredibil la 35 de ani! A postat prima poză cu Enrique Iglesias după 15 ani de relație

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 17:55

Anna Kournikova a publicat pe Instagram prima poză împreună cu Enrique Iglesias, iubitul ei de aproape 15 ani!

Cei doi s-au ferit să posteze imagini împreună pe site-urile de socializare, deși au fost surprinși de-a lungul timpului împreună. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, când rusoaica a apărut în videoclipul melodiei ”Escape” a lui Enrique.

Fosta jucătoare de tenis postează de obicei numai poze cu ea sau cu câinele celor doi. Rusoaica a împlinit 35 de ani și arată incredibil!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  02 Iulie 2016, 22:01
Postat de tihi pe 02 Iulie 2016, 19:07

Kournikova si Sharapova au fost si sint cele mai frumoase jucatoare de tenis din toate timpurile.Dincolo de acest fapt,sint si vor fi si jucatoare de top.

Daaaa, Kournikova e acea "jucătoare de top" care n-a castigat niciun turneu in toată cariera :)) dacă ignoranta ar durea te-ai zvârcoli ca șarpele...

tihi
tihi  •  02 Iulie 2016, 19:07

Kournikova si Sharapova au fost si sint cele mai frumoase jucatoare de tenis din toate timpurile.Dincolo de acest fapt,sint si vor fi si jucatoare de top.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close