GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

FOTO Miss Italia, jucătoare profesionistă de baschet, e expertă în gafe: "Personajul din istoria italiană pe care îl admir cel mai mult e Michael Jordan"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 12:14

Noua Miss Italia, Alice Sabatini, 18 ani, s-a făcut de rîs de două ori într-o săptămînă. E jucătoare profesionistă de baschet în liga secundă din țara natală, iar idolul ei e Michael Jordan. Are și un tatuaj pe coapsa dreaptă cu legendarul sportiv american.

Duminică, după ce a fost aleasă drept cea mai frumoasă italiancă, a fost întrebată în ce perioadă istorică i-ar fi plăcut să trăiască. Răspunsul? "În 1942". Organizatorii au fost șocați să audă că Alice și-ar fi dorit să trăiască în una dintre cele mai negre perioade din cel de-al Doilea Război Mondial, cînd Italia se afla sub dictatura fascistă a lui Benito Mussolini.

Pentru gafa comisă, Alice a fost îndelung ironizată pe rețelele de socializare și a primit din partea unei emisiuni de satiră din țara natală un trofeu care se acordă celor care au fost învinși sau umiliți.

Frumoasa italiancă a comis-o însă din nou cînd a acceptat premiul și le-a răspuns realizatorilor emisiunii la întrebarea: care este figura istorică din Italia pe care o admiră. Alice n-a stat pe gînduri: "Personajul din istoria italiană pe care îl admir cel mai mult e Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează