GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, se căsătorește » Viitorul ei soț are un unchi celebru în România ;)

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță +15   FOTO
Ramona Păun și Cosmin Mihăiță

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 18:22

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV, a povestit pentru revista VIVA noutățile din viața sa personală.

Ramona urmează să se căsătorească în curând, cu iubitul ei, Cosmin, cu care e împreună de 9 ani. Cosmin Mihăiță este nepotul celebrului actor George Mihăiță.

„Suntem la început cu pregătirile și încă mai căutam localul care să ni se potrivească perfect. Au fost câteva piedici în ultima vreme care ne-au forțat să mai amânăm nunta, dar acum suntem mobilizați și ne concentrăm pe organizarea ei. Emoțiile probabil se vor simți în apropierea nunții, acum încă mă gândesc relaxată la organizarea ei. N-am ales încă rochia, însă am câteva modele în minte și am început deja să scormonesc pe internet. Cu siguranță, va fi o rochie simplă, cu detalii fine”, a spus Ramona, pentru VIVA.

+11 FOTO

„Foarte simplu ne-am cunoscut, adică mai simplu de atât nici nu se putea. La serviciu ne-am cunoscut, în redacție. M-a cerut de soție într-un loc foarte drag mie. Îmi doream foarte mult să ajung în Bruges și s-a întâmplat pe unul dintre podurile din Bruges. A fost foarte drăguț”, povestea Ramona în trecut.

Ramona Păun, prezentatoarea PRO TV, poveste incredibilă: numărul de telefon greșit care i-a schimbat cariera

GSP LIVE // VIDEO Ramona Păun face topul celor mai frumoși sportivi » Ce român a ales alături de Buffon sau Nadal

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  30 Aprilie 2020, 23:16

Au de gand sa-l invite si pe Ciprian Marica la nunta?

941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  30 Aprilie 2020, 18:57

Stiri din sport, ***, nu stiri sportive!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează